Meetlinten / Linealen

Prym biedt een grote keuze aan meetlinten en linealen. Prym biedt alle denkbare oplossingen voor creatief en nauwkeurig werk. Meten is weten met Prym

tune Filteren en sorteren

Producten 1-18 van 34

sort-descending
Prym Centimeter
4,60
Prym Centimeter met drukknop
5,10
Prym Centimeter zelfklevend
5,10
Prym Love Rolcentimeter in roze/wit
9,00
Prym Zoommeter, Aluminium
5,60
Prym Naai- Breimeetlat
4,10
Prym Rolcentimeter 150cm
7,30
Prym Jumbo meetlint 300cm/120Inch
7,90
Prym strijkliniaal
10,70
Prym Centimeter in cm / inch
4,60
Prym Centimeter, professional met metalen plaat
6,20
Prym Centimeter, PROFI glasvezel
6,20
Prym Booglineaal
13,50
Prym Handmeetlat
2,70
Prym zoommeter, Plastic
2,70
Prym Patchworkliniaal 4½ x 4½ inch
15,20
Prym Patchworkliniaal 6 x 6 inch
15,20
Prym Patchworkliniaal 9½ x 9½ inch
28,10

De maat nemen is één ding. De maat houden iets heel anders. Beide is geen enkel probleem met het professionele meet- en markeergereedschap van Prym. De gepatenteerde linialen van Prym zijn voor al uw stoffen en patronen het ideale hulpmiddel. Praktische en ergonomische gereedschappen zorgen er voor dat u alle maten precies kunt overbrengen op uw werkstuk. Net zoals bij alle Prym producten worden ook bij dit assortiment hoge eisen gesteld aan de materialen en hun afwerking. Precisie is bij linialen evenzeer een cruciaal vereiste als een goede “grip” bij alle markeergereedschappen.
 

Linialen

Of het nu naai- of patchworkwerkzaamheden betreft: in het Prym assortiment vindt u voor elke toepassing de bijpassende, ideale liniaal. Transparante linialen vergemakkelijken de maatneming op lichte en donkere vlakken – zonder vertekening en ultraprecies dankzij gelaserde maatstreepjes en markeringen. Dankzij hun dikte en de robuuste uitvoering zijn rol- en hobbymessen veilig hanteerbaar. De combinatie van al deze eigenschapen maakt de Prym-linialen zo uniek dat zij gepatenteerd werden.
 

Meetlinten

Dankzij hun polyfibermateriaal zijn Prym meetlinten uiterst buigzaam en toch volmaakt vormstabiel. Een exacte opdruk is een absolute voorwaarde voor net zo precies meten, ook dankzij de millimeter nauwkeurig gemonteerde eindkapjes.