lockmachine voetjes

Bereid u lockmachine uit met de juiste voetjes voor uw machine en haal dan maar uit u lockmachine!


Lockmachine voetjes

Er zijn vele merken lockmachines leverbaar maaral deze machines hebben natuurlijk ook diverse losse voetjes. Met de lockmachine voetjes kunt u nog mooier resultaat krijgen en het werkt veel makkelijker. Dit bevordert natuurlijk het resultaat op uw kledingstuk. Neem bijvoorbeeld een blindzoomvoet die natuurlijk blindzoomd en gelijk overtollige stof wegsnijd waardoor bijvoorbeeld een gordijn een mooie zoom onderin heeft. Of kunt u de multivoet al met een multivoet kunt u heel mooi kralen en koord aan de stof locken. En zo zijn er natuurlijk vele voeten in omloop. Het ene merk heeft meer soorten als het andere merk. Dus wilt u meer uit u lockmachine halen kijk gerust dan even op u merk en model welke op uw machine past.

Blindzoomvoet

Er zijn verschillende manieren om een ​​lockmachine te gebruiken voor zomen. De blindzoomvoet werkt op bijna alle stoffen. Er zijn soms verschillende maten blindzoomvoeten verkrijgbaar, een voor het naaien van lichte tot middelzware stoffen en een voor middelgrote tot zware stoffen.

Elastiekvoet

Wat je met een lockmachine echt goed kan doen is naaien met elastiek. Het elastiek is een voet die erg handig is bij het naaien van badkleding, lingerie en danskleding. Het werkt met smal elastiek en rekt het elastiek voor u uit terwijl het onder de naald gaat. Het werkt met helder elastiek, gevlochten elastiek en andere soorten smal elastiek.

Multifunctionele voet

Je kunt al aan zijn naam zien dat deze voet veel te bieden heeft. Het heeft een gleuf boven op de voet zodat je gemakkelijker zoals koord, kralen en loodveter doorheen kan brengen.

  
Dus als u een lockmachine hebt en een andere lockvoet nodig heeft kijk dan eens op deze pagina of wij ook de lockmachine voet hebben die u zoekt! Ook voor alle andere lockmachine accessoires kan je bij ons terecht zoals natuurlijk lockgaren en voor nieuwe Lockmachine mesjes zodat hij weer goed snijd

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
4290 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

snelle levering en goede informatie

 
21-02-2020

Groot assortiment, goede beschrijving van de product en goede en snelle bezorging. Een probleem wordt snel opgelost.

Ze denken met je mee.

 
29-04-2020

De website is een voorbeeld voor veel anderen die deze producten vertegenwoordigen ook in België klaar en overzichtelijk. snelle leveringen.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.