Schaar & Rolmes

Prym scharen hebben een hoge kwaliteit en dat knipt het best. Prym scharen bieden een hoge precisie en snijzekerheid.


Prym schaar

Prym heeft tientallen jaren kennis om de Prym naai- en kleermakerscharen zo bijzonder maken. Zij bieden de hoogste precisie en snijzekerheid van de aanzet tot de punt of u nu jersey, jeans, zijde of linnen knipt. Want bij Prym weet men al 400 jaar waar het bij knippen en snijden op aan komt.

Een Prym schaar is tot in de punt perfect geslepen voor alle stoffen, precieze slijping garandeert excellente snijprestaties.

De van hoogwaardig roestvrijstaal vervaardigde klingen zijn zo perfect gemonteerd en geslepen dat kneuzen van de stof uitgesloten is.

De verbinding van de klingen door schroef en schroefdraad verhindert dat de schaar lam wordt. Hierdoor is een lange levensduur en een constante snijkwaliteit gewaarborgd, ook bij intensief gebruik.

Tot diep in de softgrepen van de stofschaar lopen de metalen uiteinden en zorgen voor een uitgebalanceerde vormstabiliteit

De soft handgrepen van een Prym schaar bieden een bijzonder hoog gebruikscomfort door de ergonomisch gevormde ogen. Uw vingers hebben hierdoor voldoende ruimte en u kunt moeiteloos en zonder knelling werken.

Prym rolmes

De Prym rolmes heeft het, omdat hij naast een zeer scherp mes heeft voor het snijden van meerdere lagen stoffen. Zeer nauwkeurig bij het snijden van stoffen zowel naar voren als naar achteren, overtuig u zelf de roterende snijder met zijn scherpe mes voor een veilige snede. Het is geschikt voor rechts- en linkshandigen. Een ander hoogtepunt is het gepatenteerde veiligheidssysteem: de mesbeschermer van de Prym winder glijdt automatisch terug wanneer er druk op het blad wordt uitgeoefend. Wanneer het mes in rust is, duwt de beschermer terug over het mes. Perfect voor patchwork, quilten en andere naai-opdrachten! Alleen de stof om de snijmat en snijd ophangen of omlaag - vanwege de ergonomische, rubberen zachte grip niet slipt de handige snijrol Prym ook bij grotere druk van de hand.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
4299 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

snelle levering en goede informatie

 
21-02-2020

Groot assortiment, goede beschrijving van de product en goede en snelle bezorging. Een probleem wordt snel opgelost.

Ze denken met je mee.

 
29-04-2020

De website is een voorbeeld voor veel anderen die deze producten vertegenwoordigen ook in België klaar en overzichtelijk. snelle leveringen.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.