Laden...

Schaar / Rolmes

Prym scharen hebben een hoge kwaliteit en dat knipt het best. Prym scharen bieden een hoge precisie en snijzekerheid.


Prym schaar

Prym heeft tientallen jaren kennis om de Prym naai- en kleermakerscharen zo bijzonder maken. Zij bieden de hoogste precisie en snijzekerheid van de aanzet tot de punt of u nu jersey, jeans, zijde of linnen knipt. Want bij Prym weet men al 400 jaar waar het bij knippen en snijden op aan komt.

Een Prym schaar is tot in de punt perfect geslepen voor alle stoffen, precieze slijping garandeert excellente snijprestaties.

De van hoogwaardig roestvrijstaal vervaardigde klingen zijn zo perfect gemonteerd en geslepen dat kneuzen van de stof uitgesloten is.

De verbinding van de klingen door schroef en schroefdraad verhindert dat de schaar lam wordt. Hierdoor is een lange levensduur en een constante snijkwaliteit gewaarborgd, ook bij intensief gebruik.

Tot diep in de softgrepen van de stofschaar lopen de metalen uiteinden en zorgen voor een uitgebalanceerde vormstabiliteit

De soft handgrepen van een Prym schaar bieden een bijzonder hoog gebruikscomfort door de ergonomisch gevormde ogen. Uw vingers hebben hierdoor voldoende ruimte en u kunt moeiteloos en zonder knelling werken.

Prym rolmes

De Prym rolmes heeft het, omdat hij naast een zeer scherp mes heeft voor het snijden van meerdere lagen stoffen. Zeer nauwkeurig bij het snijden van stoffen zowel naar voren als naar achteren, overtuig u zelf de roterende snijder met zijn scherpe mes voor een veilige snede. Het is geschikt voor rechts- en linkshandigen. Een ander hoogtepunt is het gepatenteerde veiligheidssysteem: de mesbeschermer van de Prym winder glijdt automatisch terug wanneer er druk op het blad wordt uitgeoefend. Wanneer het mes in rust is, duwt de beschermer terug over het mes. Perfect voor patchwork, quilten en andere naai-opdrachten! Alleen de stof om de snijmat en snijd ophangen of omlaag - vanwege de ergonomische, rubberen zachte grip niet slipt de handige snijrol Prym ook bij grotere druk van de hand.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
7629 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
3-3-2022

Goede informatie over de naaimachine onderdelen, Wat fijn is dat je door merk en type naaimachine een goede keus kan maken voor voetjes etc. Makkelijk te bestellen en snelle levering. .

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.