Laden...

Betaalmethoden

iDeal

Wanneer u klant bent bij Rabobank, ABN Amro, ING Bank, ASN Bank, Friesland Bank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab of Bunq, kunt u gebruik maken van de iDeal betaalmethode. Wij ontvangen uw betaling direct, waardoor wij uw bestelling (indien voorradig) nog dezelfde dag kunnen versturen.


PayPal

PayPal is een wereldwijd geaccepteerde betaalmethode waarmee u via uw bankrekening, PayPal rekening of creditcard uw bestelling kunt betalen. PayPal is absoluut veilig en met name ook erg handig, want u hoeft uw creditcard of bankkaart lezer niet meer bij de hand te hebben. U voert enkel uw e-mailadres en PayPal wachtwoord in en de betaling wordt voldaan. Wij ontvangen uw betaling direct, waardoor wij uw bestelling (indien voorradig) nog dezelfde dag kunnen versturen.

 • Betalen of geld overmaken via PayPal is gratis.
 • Gemakkelijk winkelen en betalen door uw gegevens op te slaan bij PayPal.
 • PayPal wordt wereldwijd door miljoenen bedrijven geaccepteerd en wordt in meer dan 190 landen en regio's gebruikt.


AfterPay / Riverty

AfterPay is een veelgebruikte betaalmethode voor particuliere klanten die het mogelijk maakt om achteraf te betalen. Dit is mogelijk vanaf € 50,- tot een maximaal bedrag van € 2500,-. Na het afronden van uw order wordt deze (indien voorradig) nog dezelfde dag verzonden.

Het gehele betaalproces komt in handen van AfterPay en u gaat een betalingsverplichting aan met AfterPay. Na aflevering van uw bestelling ontvangt u van AfterPay een e-mail met uitleg over hoe u aan de betalingsverplichting kunt voldoen. U heeft vanaf dat moment 14 dagen de tijd om uw rekening te betalen. Op de website van AfterPay kunt u meer lezen over betalen en over wat de procedures zijn als u niet tijdig betaald. Indien u vragen heeft over het betalen van uw rekening kunt u contact opnemen met AfterPay.

Afterpay kan bij het plaatsen van de bestelling mogelijk een kredietcheck uitvoeren om uw kredietwaardigheid te controleren.

Betalingsvoorwaarden Afterpay


Creditcard

Bij ons kunt u betalen met uw Mastercard en Visa kaart. De betaling wordt direct verwerkt en indien voorradig wordt uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd.in3, voor Nederland

Je kent het wel: je wilt een product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen tot €2500,- op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. Met in3 kun je rekeningen tussen €50 en €2500 eenvoudig gespreid betalen zonder rente en zonder BKR.
Het gehele betaalproces komt in handen van in3 en u gaat een betalingsverplichting aan met in3.

Meer informatie over in3>>

 • Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole
 • Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden
 • Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling


SprayPay – Gespreid betalen, voor Nederland

Met SprayPay – Gespreid betalen, kan je jouw bestelling in 12,18,24 of 36 maandelijkse termijnen betalen. Wil jij eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij dus de looptijd. Gespreid betalen is mogelijk vanaf €250,- tot €5000,-

Meer informatie over SprayPay>>

De voordelen van SprayPay:

 • Geen éénmalige hoge uitgave
 • Vast na 30 dagen wordt het eerste termijn afgeschreven
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd

Om met SprayPay te kunnen betalen moeten de volgende stappen worden doorlopen:

 • Inkomsten / lasten toets
 • IDIN identificatie via jouw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

VVV - cadeaukaart (Nederland)

De VVV Cadeaukaart is één van de leukste cadeaus om te krijgen, want u kunt zelf kiezen waar je het aan besteedt. Bij Huissteden kunt u uw VVV Cadeaukaart verzilveren voor een cadeau dat helemaal bij u past.

 


BanContact / Mr. Cash (België)

BanContact / Mister Cash is een online betaalmethode voor Belgische rekeninghouders. Met uw bankkaart kunt u binnen enkele seconden de betaling voldoen. Wij ontvangen uw betaling direct, waardoor wij uw bestelling (indien voorradig) nog dezelfde dag kunnen versturen.


Bankoverschrijving

Bij overschrijving krijgt u na een bestelling een mail van PAY.nl en maakt u zelf het geld over naar de aangegeven bankrekening.  Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, zal uw bestelling (indien voorradig) nog dezelfde werkdag worden verstuurd.

 


Veelgestelde vragen

 1. Wat is de levertijd?
 2. Defect, Beschadigd, Garantie
 3. Wat zijn de betaalmogelijkheden?
 4. Hoe kan ik iets retourneren?
 5. Rekenen jullie verzendkosten?
Klant Reviews
8381 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.