Laden...

Draaddoorhaler

De Prym draaddoorhaler is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die naait. Dit eenvoudige hulpmiddel maakt het inrijgen van een naald een fluitje van een cent - geen geworstel meer met hardnekkig garen! 


Prym draaddoorhalers voor handnaalden

De Prym draaddoorhalers is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die naait. Dit eenvoudige hulpmiddel maakt het inrijgen van Prym handnaalden een fluitje van een cent - geen geworstel meer met hardnekkig garen! De Prym draaddoorhaleris gemaakt van dun metaal en kan in een ruitvorm worden gevouwen zodat hij gemakkelijk kan worden opgeborgen. Hij wordt geleverd met een handig handvat, waardoor hij gemakkelijk vast te pakken en te gebruiken is. Steek de diamantvorm door het oog van de naald, steek een uiteinde van de draad door de diamantvorm en trek de diamantvorm terug door het oog van de naald, waarbij de draad wordt meegenomen. Met dit handige hulpmiddel kunt u in een mum van tijd naaien als een professional!

 

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8416 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.