Laden...

Bernina Lock/Cover voetjes

Maak perfecte locksteken met de juiste lockmachine voetjes, Naaivoeten voor speciale toepassingen zoals plooien, elastische banden, paspels, kralenstrengen of pailletten.


Naaivoeten voor lockmachines / overlockers

Uw Bernina lockmachine is een krachtig gereedschap, maar met de juiste Bernina lockmachine naaivoeten kan hij nog meer. Deze voeten geven u toegang tot een reeks technieken en mogelijkheden die anders onmogelijk zouden zijn. Van erfstuknaaien tot het maken van nauwkeurige rolzoomranden, deze voetjes maken van uw lockmachine een echt werkpaard. Ontdek vandaag nog de grootste mogelijkheden van uw lockmachine.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8667 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.