Singer naaivoetjes

1
2

We hebben speciaal ontworpen naaivoeten voor Singer naaimachines. Deze zijn ontworpen om naaien gemakkelijker te maken en om een professioneel resultaat van projecten te creëren.

tune Filteren en sorteren

Producten 1-18 van 52

sort-descending
Replica Singer Blinde ritsvoet
7,50
Singer originele Blinde ritsvoet
18,00
Singer Naaimachine Naaivoetenset
99,00
Replica Singer Ritsvoet
7,50
Singer originele ritsvoet
17,00
replica Singer Standaardvoet
8,00
Singer originele Standaardvoet
18,00
Replica Singer rollenvoet
9,00
Singer originele rollenvoet
18,50
Replica Singer glijvoet
9,50
Singer originele glijvoet
18,50
Singer voethouder
13,50
Replica Singer Quilt- Stopvoet
13,50
Singer originele Quilt- Stopvoet
23,50
Replica Singer Rimpelvoet
10,00
Singer originele Rimpelvoet
19,50
Replica Singer Quiltvoet met geleider
8,50
Replica Singer 1/4 Inch quiltvoet
7,50

Singer naaimachine voetje kopen?

Naai nog creatiever en eenvoudiger met de juiste Singer naaivoeten. Of u nu naait, quilt of borduurd, er is altijd een naaivoet die precies bij u past. Decoratief naaien, naaiprocessen vereenvoudigen, tijd besparen, nog meer naaiplezier beleven; het kan allemaalmet de juiste naaivoet. Er komen steeds meer naaimachine voetjes uit voor uw Singer! Er zijn Singer naaimachine voetjes voor o.a. rolzomen, knopen aanzetten, ritsen, quilten, borduren en rimpelen. Singer kent drie modellen voetjes aansluitingen. Alle nieuwe systemen hebben een brede, lage aansluiting. De oudere modellen hebben een schuine, hoge aansluiting of een lage, smalle aansluiting. Dus kijk goed welke passend voor uw Singer naaimachine is. Wij wensen u veel plezier bij het uitwerken van al uw creatieve ideeën met de Singer naaimachine voetjes.
  

Verwisselen van een Singer naaivoetje

Naaivoet verwijderen

Draai het handwiel naar u toe en plaats de naald in z’n hoogste stand en de voet omhoog. Druk op de ontgrendelknop  (1)  om de naaimachine voet (2) te verwijderen, de naaivoet zal automatisch loslaten.

Naaivoet bevestigen

Plaats de gewenste voet op de naaldplaat met de naaldgleuf op elkaar en laat de persvoethevel (3) zakken zodat de voet aan de voethouder vastklikt. Controleer of de naaivoet goed is bevestigd door de naaivoetlichter omhoog en omlaag te brengen.
  

Singer accessoires

Singer heeft meer dan alleen naaimachine voetjes! Wat dacht u van een voetpedaal of andere onderdelen. Of zoekt u basis accessoires zoals Singer naalden en niet te vergeten spoeltjes? Met al deze accessoires heeft u de mogelijkheid uw naaimachine uit te breiden.

Naaimachine voetjes merken

Naaivoeten zijn onderling zijn niet uitwisselbaar tussen de merken.
Heeft u geen Singer naaimachine? Kijk dan naar uw merk naaimachine