Laden...

Voetpedalen / Snoeren

Een voetpedaal is om de snelheid te regelen. Voetpedaal voor alle merken met verschillende aansluitingen.


Voetpedaal kopen

Een voetpedaal voor een naaimachine of lockmachine kopen? Voor een machine heeft u uiteraard een voetpedaal nodig, maar door slijtage of door het laten vallen kunnen ze stuk gaan. Bij ons kan u de juiste nieuwe voetpedaal kopen zodat u weer weer verder kan met de machine, we hebben allerijl soorten aansluitingen voor u machine.

Voetpedaal naaisnelheid aanpassen

Met het voetpedaal wordt de machine gestart en stilgezet. Bovendien wordt de naaisnelheid met behulp van het voetpedaal geregeld. De naaisnelheid wordt geregeld door harder of zachter op de voetweerstand te drukken.

 

Voetpedaal naaimachine werkt niet goed

Maakt u ook grote projecten, of bent u gewoon een broek aan het omzomen, een naaimachine kan ongelooflijk nuttig zijn. Een veel voorkomend probleem bij naaimachines is dat het voetpedaal vaak niet goed meer functioneert. Hier zijn enkele tips voor het oplossen van uw voetpedaalproblemen. Haal de stekker uit het stopcontact. Controleer het pedaalsnoer op scheuren, breuken of dat er losse draden te zien zijn, dit omdat het een van de mogelijke reden kan zijn waarom het voetpedaal niet werkt. Als dit probleem voordoet dan kan u bij sommige merken een los pedaalsnoer aangeschaft worden. Het voetpedaal kan ook heel warm worden. Dit kan gebeuren als u na een lange tijd achter elkaar het voetpedaal gebruikt. Wanneer u dat voelt kunt u het beste even het pedaal laten afkoelen.

 

Welk model voetpedaal is voor mijn machine

Als het voetpedaal voor uw machine is verdwenen of werkt niet goed meer? Dan is het tijd om een ander voetpedaal aan te schaffen om te zorgen dat u weer de naaimachine weer goed kan bedienen. Zorg ervoor dat u het goede voetpedaal voor het juiste merk en model naaimachine of lockmachine besteld aangezien niet alle machines hetzelfde voetpedaal hebben. Wij hebben allerlei voetpedalen voor de naaimachine in ons assortiment. U ziet hieronder dat er veel modellen voetpedalen leverbaar zijn. In ons ruime naaimachine voetpedalen assortiment op Huissteden.nl vindt u daarom verschillende merken. Kijk altijd naar de aansluiting die op u voetpedaal zit die in de naaimachine gaat hetzelfde is als die van u naaimachine.
 
Deze merken hebben specifieke modellen voetpedalen

 

Voetpedaal repareren

Een voetpedaal repareren kan vaak helaas niet meer, dit heeft te maken dat losse onderdelen vaak niet meer leverbaar zijn voor een oude voetpedaal. We adviseren ook dan vaak een complete voetpedaal met snoer kopen, zodat u niet zelf de snoeren hoeft om te zetten.


Past een universeel voetpedaal op elk merk naaimachine?

Een universeel voetpedaal past niet op alle merken naaimachines. Veel merken werken met een eigen systeem weerstand pedaal die alleen op dat merk werkt, zal u er dan een universeel pedaal op doen dan kan de motor stuk gaan. Dus pas altijd goed op wat u koopt. Wij adviseren altijd een origineel voetpedaal voor u naaimachine of lockmachine te kopen om problemen te voorkomen. Bij twijfel of het bij u machine kan neem dan contact op met ons, wij helpen u graag verder. Bel met 0342 - 491 591 of mail ons info@huissteden.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8667 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.