Laden...

Trojalock Lockgaren

Trojalock als u voor goed lockgaren gaat! Het heeft 56 kleuren met 2500 meter op een coon, Trojalock kan alle lockmachines aan!


Goed lockgaren is Trojalock

Een klos Troalock koopt u als u voor beter lockgaren gaat. Trojalock is een lockgaren gemaakt van 100% polyester. Trojalock lockgaren wordt geproduceerd door Amann en is van zeer hoge kwaliteit! Door het constructie van het draad is de oppervlak mooi glad en bovendien heeft het een zeer hoge breeksterkte en is het erg slijtvast. Veel lockmachines hebben problemen met goedkoop of oud lockgaren maar koopt u Trojalock dan zal u merken dat de steek veel mooier is en draad veel makkelijker door de lockmachine loopt. De kledingindustrie gebruikt over het algemeen veel Amann 100% polyester lockgaren en wordt toegepast bij overlocknaden, blindzoomnaden en bij rolzomen. Trojalock wordt vaak gebruikt is zacht, volumineus en huidvriendelijk. Trojalock is het perfecte lockgaren en daardoor geschikt voor alle materialen waar u een mooie overlock steek op wil.

Producteigenschappen

Universeel lockgaren
Trojalock kan voor alle stoffen en naden worden gebruikt. Het lockgaren is strijkvrij, krimpt niet en staat voor maximale kleurechtheid.

Hoge scheurweerstand
Trojalock draad kan een een ​​grotere naadsterkte te bereiken, vermijdt draadbreuk en resulteert in een hoge slijtvastheid.

Optimale rek
Dit lockgaren heeft een uitstekende naadelasticiteit, gladde naden, zeer goede onderhoudseigenschappen.
Ideale glij-eigenschappen
Er is geen spanningsregeling nodig bij het locken. Dankzij de optimale lusvorming is het naadpatroon regelmatig.

Verfijnd oppervlak
Het Trojalock garen is opvallend soepel, zijdeachtig en heeft een mooie uitstraling.


 

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8663 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.