Husqvarna Borduurringen

1
arrow-down
2
arrow-down

Husqvarna Viking borduurringen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Husqvarna borduurringen zijn er voor borduren, quilten.

tune Filteren en sorteren

5 producten

sort-descending
Husqvarna Metal Hoop 180x130mm
110,00
Husqvarna Metal Hoop 240x150mm
138,00
Husqvarna Standaard borduurring 100x100mm
35,00
Husqvarna Splendid Square Hoop 120x120mm
45,00
Husqvarna Small Square Hoop 80x80mm
75,00

Husqvarna Borduurringen

Husqvarna Viking biedt een reeks borduurringen voor hun machines, in verschillende maten om aan uw behoeften te voldoen. De borduurringen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en constructies, waardoor nauwkeurige resultaten en langdurig gebruik gegarandeerd zijn. Met het juiste Husqvarna borduurraam kunt u met gemak prachtige borduurmotieven maken. Kies vandaag nog de perfecte borduurring voor uw Husqvarna naaimachine.
 

Husqvarna Viking Hoops

De Husqvarna Viking borduurringen zijn de perfecte manier om te beginnen met borduren. Deze Husqvarna hoops zijn lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor beginners. Ze zijn er in verschillende maten, zodat u de perfecte kunt vinden voor uw project. De Hoops zijn ook verstelbaar, zodat u de perfecte spanning op uw stof kunt krijgen. Met deze borduurringen kun je meteen beginnen met het maken van prachtige geborduurde projecten.

Husqvarna borduurringen voor het beste resultaat

Husqvarna borduurringen worden gemaakt in verscheidenheid aan vormen, stijlen, materialen en grootte. van mini tot Majestic, van plastic tot metaal Husqvarna borduurringen staan tot uw beschikking voor het maken van prachtige borduurmotieven. Kies altijd de kleinste borduurring die geschikt is voor de groote van het borduurmotief voor het beste resultaat en eenvoudig inspannen. De Mini Hoop is perfect voor het borduren van kinder- en poppenkleding. Kies de Majestic Hoop voor het maken van de meest unieke woonaccessoires of kledingstukken.

Husqvarna Metal hoop

Soms is het lastig in spannen met een Husqvarna borduurring Er zijn stoffen die je liever niet in de borduurring gespannen kunnen worden, omdat de stof daardoor kan beschadigen. Dikke stugge stoffen, maar ook dunne gladde stoffen zijn vaak lastig om in de borduurring te spannen. Kant en klare kledingstukken zijn vanwege naden, smalle delen of knopen vaak niet of moeilijk in de borduurring te spannen. Als u de Husqvarna Metal Hoop gebruikt, is het spannen geen probleem meer! alles wordt met een sterke magneet vast gehouden zonder ingespannen.