Laden...

Tornmesjes

Het tornmesje is een handig hulpmiddel voor het verwijderen van draden en het doorsnijden van stof bij knoopsgaten.


Tornmesje kopen

Het tornmesje is een onmisbaar gereedschap voor iedereen die naait. Dus een tornmesje kopen kan geen kwaad. Het wordt gebruikt om steken los te maken, zodat u ze gemakkelijk kunt verwijderen zonder de stof te beschadigen. Het gevorkte uiteinde heeft een scherpe rand die werkt als een mes, terwijl het andere uiteinde korter is en een stompe punt heeft. Dit maakt het gemakkelijk om onder de afzonderlijke stiksels te schuiven en ze door te snijden. Of u nu een lange naad losmaakt of een vervelend label verwijdert, het gescheurde mes maakt het werk gemakkelijker dan ooit. Met zijn eenvoudige ontwerp en duurzame constructie is het tornmes een essentieel gereedschap voor elke naaister of kleermaker.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8667 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.