Brother naaivoetjes

1
2

Sommige werkzaamheden zijn alleen mogelijk met behulp van de juiste naaivoet. Ontdek het uitgebreide assortiment naaivoeten van Brother.

tune Filteren en sorteren

Producten 1-18 van 66

sort-descending
Brother Blinde ritsvoet
15,95
Brother smalle Ritsvoet
13,95
Brother Ritsvoet
10,00
Brother Verstelbare ritsvoet
13,50
Brother Rolvoet
17,95
Brother Gladde transportvoet
17,95
Brother Rimpelvoet
13,95
Brother Verstelbare biaisbandvoet
26,50
Brother Biasbandvoet
19,95
Brother Rolzoomvoet
15,95
Brother Tricot Zoomvoet
15,50
Brother F/1000 serie Zigzagvoet model J
12,50
Brother Zigzagvoet + voethouder
18,50
Brother Stekengeleidervoet
11,95
Brother Randverbindingsvoet
16,95
Brother zijsnijder
49,95
Brother Naadgeleider
24,50
Brother Watteerliniaal
8,95

Brother naaimachine voetje kopen?

Met de juiste Brother naaimachine voetjes maakt u de mooiste kleding, quilts of andere decoratieve projecten. Heeft u een Brother naaimachine? Maar u zoekt nog het juiste Brother naaimachine voetje om het nog beter te bewerken? We hebben verschillende voetjes in omloop. Kiest u voor een blinde ritsvoet, quiltvoet, zijsnijder, kralenvoet, boventransportvoet, borduurvoet, decoratieve voet of gaat u meer voor de leer voet. Dus vergroot uw creativiteit van u Brother naaimachine met het juiste naaimachine voetje. Bij Huissteden.nl verkopen we deze naaimachine voetjes altijd met de scherpste prijzen en snele levering.
  

Brother naaimachine voetjes verwisselen

Naaivoet verwijderen

De naald in de hoogste stand brengen. Druk dan op het knopje achter op de persvoethouder. De naaivoet komt nu los uit de persvoethouder.

Naaivoet bevestigen

Plaats de naaivoet onder de naaivoethouder en haal de persvoethendel langzaam omlaag, zodat de pin van de persvoet op één lijn staat met de inkeping van de houder. Haal de persvoethendel langzaam omlaag, zodat de persvoetpin in de inkeping van de persvoethouder klikt.
  

Brother heeft nog meer accessoires

Haal nog meer uit uw Brother machine met de juiste accessoires. Bij ons kunt u ook terecht voor bijna alle brother onderdelen of basis accessoires zoals naaigaren en schmetz naalden. Start uw zoektocht naar de accessoire die u nodig heeft!. Wat dacht u van een extra groot werk oppervlak met een aanschuiftafel bij uw naaimachine? Ook voor een spoelhuis of brother spoeltjes, gaat u voor een andere steekplaat voor specifieke materialen. Reageert de Brother voetpedaal niet meer goed en zoekt u een ander voor u model naaimachine? Wij hebben het! Ook voor de alle Brother borduurringen kunt u bij ons terecht.

Andere merken Naaimachine voetjes?

Naaivoeten zijn onderling zijn niet uitwisselbaar tussen de merken.
Heeft u geen Brother naaimachine? Kijk dan naar u merk naaimachine