Brother naaivoetjes

1
arrow-down
2
arrow-down

De Brother naaimachinevoetjes zijn onmisbare accessoires voor het uitvoeren van verschillende naaiwerkzaamheden. Onze collectie bestaat uit een breed scala aan voeten, elk ontworpen voor specifieke taken zoals het zomen, knopen vastzetten en ritsen inzetten. Met de juiste naaivoet kunt u uw naaimachine optimaal benutten en prachtige projecten maken. Kies uit onze diverse collectie en ervaar zelf het gemak en de precisie van onze Brother naaivoetjes.

tune Filteren en sorteren

Producten 1-18 van 67

sort-descending
Brother Blinde ritsvoet
15,95
Brother smalle Ritsvoet
13,95
Brother Ritsvoet
10,00
Brother Verstelbare ritsvoet
13,50
Brother Rolvoet
17,95
Brother Gladde transportvoet
17,95
Brother Rimpelvoet
13,95
Brother Verstelbare biaisbandvoet
26,50
Brother Biasbandvoet
19,95
Brother Rolzoomvoet
15,95
Brother Tricot Zoomvoet
15,50
Brother A/F/1000 serie Zigzagvoet model J
12,50
Brother Zigzagvoet + voethouder
18,50
Brother Stekengeleidervoet
11,95
Brother Randverbindingsvoet
16,95
Brother zijsnijder
49,95
Brother Naadgeleider
24,50
Brother Watteerliniaal
8,95

Brother naaimachine voetje kopen?

Upgrade en verrijk uw naai-ervaring met de perfecte originele Brother naaimachine voetjes. Onze collectie bestaat uit een variatie aan voetjes voor verschillende bewerkingen, zodat u eindeloos kunt experimenteren met uw kleding, quilts en decoratieve projecten. Kies uit onder andere blinde ritsvoet, quiltvoet, zijsnijder, kralenvoet, boventransportvoet, borduurvoet en meer. Voor elke creatieve wens hebben we het juiste voetje beschikbaar. Bestel nu bij Huissteden.nl voor de scherpste prijzen en snelle levering van uw Brother naaimachine voetjes.

Met de juiste naaimachine voetjes kunt u uw creativiteit naar een hoger niveau tillen. Door te variëren in de soorten en maten van de voetjes, kunt u verschillende technieken en effecten toepassen op uw naaiprojecten. Zo geeft een blinde ritsvoet u de mogelijkheid om perfecte blinde ritsen te naaien, terwijl een quiltvoet zorgt voor strakke en gelijkmatige stiksels bij het quilten. Ook kunt u met een kralenvoet eenvoudig kralen en pailletten op uw kledingstukken bevestigen.

Maar niet alleen voor kleding is het gebruik van verschillende naaimachine voetjes handig, ook voor decoratieve projecten zijn ze onmisbaar. Met een borduurvoet kunt u bijvoorbeeld prachtige borduursels maken en met de boventransportvoet zorgt u ervoor dat meerdere lagen stof gelijkmatig worden getransporteerd tijdens het naaien.

Daarnaast biedt Huissteden.nl ook voor uw Brother naaimachine speciale voetjes voor specifieke bewerkingen, zoals de zijsnijder. Hiermee kunt u gemakkelijk en precies zigzagranden afsnijden, waardoor uw werk er professioneler uit zal zien.

Kortom, door te investeren in een diverse collectie aan Brother naaimachine voetjes, kunt u uw naai-ervaring naar een hoger niveau tillen en de mogelijkheden van uw projecten vergroten. Bestel nu bij Huissteden.nl en ervaar zelf
  

Brother naaivoetjes verwisselen

Naaivoet verwijderen

De naald in de hoogste stand brengen. Druk dan op het knopje achter op de persvoethouder. De naaivoet komt nu los uit de persvoethouder.

Naaivoet bevestigen

Plaats de naaivoet onder de naaivoethouder en haal de persvoethendel langzaam omlaag, zodat de pin van de persvoet op één lijn staat met de inkeping van de houder. Haal de persvoethendel langzaam omlaag, zodat de persvoetpin in de inkeping van de persvoethouder klikt.
  

Brother heeft nog meer accessoires

Haal nog meer uit uw Brother machine met de juiste accessoires. Bij ons kunt u ook terecht voor bijna alle brother onderdelen of basis accessoires zoals naaigaren en schmetz naalden. Start uw zoektocht naar de accessoire die u nodig heeft!. Wat dacht u van een extra groot werk oppervlak met een aanschuiftafel bij uw naaimachine? Ook voor een spoelhuis of brother spoeltjes, gaat u voor een andere steekplaat voor specifieke materialen. Reageert de Brother voetpedaal niet meer goed en zoekt u een ander voor u model naaimachine? Wij hebben het! Ook voor de alle Brother borduurringen kunt u bij ons terecht.

Andere merken Naaimachine voetjes?

Naaivoeten zijn onderling zijn niet uitwisselbaar tussen de merken.
Heeft u geen Brother naaimachine? Kijk dan naar u merk naaimachine