Wateroplosbaar borduurvlies

Wateroplosbare vlies voor borduren haalt u makkelijk weg door het materiaal nat te maken waardoor het overtollige wateroplosbare vlies weg gespoeld wordt.

tune Filteren en sorteren

13 producten

sort-descending
Madeira Wash away Avalon film
Aanbieding 12,95 Normale prijs 16,95
Madeira Wash away Avalon film 50cm/10m
25,50
Madeira Wash Avalon film XL-extra dun, 20cmx100m
69,00
Madeira Wash Avalon film XXL, 50cmx100m
125,00
Madeira Wash Avalon Film/Strong 20cm x 100m
72,00
Madeira Wash away Avalon Ultra -Strong
Aanbieding 12,95 Normale prijs 16,95
Madeira Wash away Avalon Ultra 50cm x 50m - EXTRA GROOT
151,00
Madeira Wash away Avalon plus
Aanbieding 12,95 Normale prijs 16,95
Madeira Wash away Avalon plus - EXTRA GROOT
75,00
Madeira Wash away Avalon fix
Aanbieding 12,95 Normale prijs 16,95
Madeira Wash away Avalon fix, Extra groot
150,00
Madeira starter set
Aanbieding 14,50 Normale prijs 16,95
Prym creatief vlies, wateroplosbaar
6,20

Wateroplosbare boduurvlies kopen?

Als u wateroplosbare borduurvlies wilt kopen dan heeft u keus uit verschillende soorten en groottes. We bieden een kwaliteit wateroplosbare borduurvlies die voorkomen dat door de borduurontwerp de haaltjes van breigoed, badstof of fleece stof er doorheen komen. Dus kijk altijd goed welke oplossing het best bij uw behoeften past.
 

Avalon Film

De Avalon Film wordt vaak voor hoogpolige stoffen gebruikt. De wateroplosbare Avalon Film voorkomt dat de draden van de stof door het borduurwerk komen. Avelon film dient ook als een stabilisator voor het naaien van fijne zijden stoffen, omdat de film voorkomt dat de materiaallagen bewegen.

Avalon Ultra

Zoekt u een extreem stabiel borduurvlies dan is de Avelon ultra de oplossing het kan intensief worden geborduurd zonder te scheuren maar wel wateroplosbaar is. Avalon Ultra kan worden geborduurd met of zonder kader. Voor alle klussen die extra stabiliteit vereisen.

Avalon Plus

Avalon Plus is een dikker wateroplosbaar borduurvlies dan Film. Avalon Plus geeft dus nog meer stabiliteit bij machineborduurwerk met hoge steekdichtheid op fijne transparante stoffen zoals zijde, organzatere stoffen.

Avalon Fix

Voor het borduren van kant en randen op zeer tere stoffen. Avalon Fix is ideaal voor alle werkzaamheden die niet in de borduurring kunnen worden geklemd. Uitstekend geschikt voor alle creatieve technieken in de vrije hand machinaal borduren zoals textiel oppervlak ontwerp
  

Hoe verwijder ik Avalon borduurvlies?

Scheur eenvoudig het wateroplosbare borduurvlies dichtbij het borduurwerk weg. De rest wordt volledig verwijderd wanneer deze voor de eerste keer wordt gewassen. Als u de Wash Away gelijk wil verwijderen leg het dan even compleet in warmwater, zonder een plakkerige, stijve of harde laag achter te laten.