Laden...

Spoelendoos

Om de overzichtelijk te houden bij spoeltjes, bieden we een spoelendozen aan waarin u uw alle naaimachine spoeltjes kunt sorteren.


Kies de juiste spoelendoos

Naaimachines spoeltjes zijn onmisbare accessoires voor uw naaimachine en deze worden natuurlijk netjes opgeruimd in een spoeldoos. Het kan ervoor te zorgen dat alle spoeltjes op de juiste plaats blijven liggen dus niet wegrollen waardoor het naaigaren er niet van afloopt en dat de draad er niet van afloopt, de juiste kleur ziet u beter als het spoeltje recht op staat. Wildt u ook alle spoeltjes netjes opruimen in een spoelendoos? Huissteden.nl heeft de oplossing.

In de spoelendozen die wij verkopen worden alle spoeltjes afzonderlijk opgeruimd waardoor u het goed kan rangschikken zoals u dat wilt. De naaister van vandaag heeft meestal meerdere machines in huis, die verschillende soorten spoeltjes nodig hebben voor hun spoelhuis.

De meeste spoelendoosjes hebben een transparante deksel en dat zorgt voor de nodige duidelijkheid en biedt zo een overzicht van het naaigaren kleur wat op het spoeltje zit. Er zijn ook ringen van zacht plastic die perfect geschikt zijn voor spoeltjes het voorkomt bovendien het afrollen van de draad. Alle spoeltjes hebben een stevige steun in de ring.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
7443 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Goede informatie over de naaimachine onderdelen

 
3-3-2022

Wat fijn is dat je door merk en type naaimachine een goede keus kan maken voor voetjes etc. Makkelijk te bestellen en snelle Service Vindt het top.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
19-12-2021

Een super bedrijf met hoge klantvriendelijkheid. Na contact over de trage levering kreeg ik snel reactie en werd meteen uitgezocht waar het leverings probleem zat. Huissteden koppeld dit meteen door aan de klant. Geweldig, kunnen andere bedrijven maar zeker leverings bedrijven iets van leren.

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

Search engine powered by ElasticSuite
U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.