Laden...

Spoelendoos

Om uw spoeltjes overzichtelijk te houden, bieden we spoelendozen aan waarin u al uw naaimachine spoeltjes kunt sorteren.


Kies de juiste spoelendoos

Naaimachines spoeltjes zijn onmisbare accessoires voor uw naaimachine en deze worden natuurlijk netjes opgeruimd in een spoelendoos. Het kan ervoor te zorgen dat alle spoeltjes op de juiste plaats blijven liggen en niet wegrollen, waardoor het naaigaren er niet van afloopt en de juiste kleur beter zichtbaar is als het spoeltje recht op staat. Wilt u ook alle spoeltjes netjes opruimen in een spoelendoos? Huissteden.nl heeft de oplossing.

In de spoelendozen die wij verkopen worden alle spoeltjes afzonderlijk opgeruimd waardoor u het goed kunt rangschikken zoals u dat wilt. De naaister van vandaag heeft meestal meerdere machines in huis, die verschillende soorten spoeltjes nodig hebben voor hun spoelhuis.

De meeste spoelendoosjes hebben een transparante deksel dat zorgt voor een duidelijk overzicht van de kleuren garen die op de spoelen zitten. Er zijn ook ringen van zacht plastic die perfect geschikt zijn voor spoeltjes. Het voorkomt bovendien het afrollen van de draad. Alle spoeltjes hebben een stevige steun in de ring.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8393 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.