Laden...

Spoelendoos

Om de overzichtelijk te houden bij spoeltjes, bieden we een spoelendozen aan waarin u uw alle naaimachine spoeltjes kunt sorteren.


Kies de juiste spoelendoos

Naaimachines spoeltjes zijn onmisbare accessoires voor uw naaimachine en deze worden natuurlijk netjes opgeruimd in een spoeldoos. Het kan ervoor te zorgen dat alle spoeltjes op de juiste plaats blijven liggen dus niet wegrollen waardoor het naaigaren er niet van afloopt en dat de draad er niet van afloopt, de juiste kleur ziet u beter als het spoeltje recht op staat. Wildt u ook alle spoeltjes netjes opruimen in een spoelendoos? Huissteden.nl heeft de oplossing.

In de spoelendozen die wij verkopen worden alle spoeltjes afzonderlijk opgeruimd waardoor u het goed kan rangschikken zoals u dat wilt. De naaister van vandaag heeft meestal meerdere machines in huis, die verschillende soorten spoeltjes nodig hebben voor hun spoelhuis.

De meeste spoelendoosjes hebben een transparante deksel en dat zorgt voor de nodige duidelijkheid en biedt zo een overzicht van het naaigaren kleur wat op het spoeltje zit. Er zijn ook ringen van zacht plastic die perfect geschikt zijn voor spoeltjes het voorkomt bovendien het afrollen van de draad. Alle spoeltjes hebben een stevige steun in de ring.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
6800 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

snelle levering, breed assortiment

 
18-10-2021

Ik koop regelmatig naaibenodigdheden hier, zowel in de winkel als online. Zowel in de winkel als telefonisch word ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Online besteld, is vaak de volgende dag al in huis.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
28-08-2021

Ik was erg onder de indruk voor de tijd en uitleg die er was voor de klant. Tijd noch moeite werd bespaard; elke vraag werd duidelijk beantwoord. Men heeft behoorlijk kennis van de artikelen die ze verkopen. Na de bestelling te hebben gemaild, kwam deze binnen 24 uur thuis. Geweldige service en zeer vriendelijk personeel!

Huissteden Barneveld

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.