Daylight lampen

Daylight is een toonaangevende producent van hoogwaardige verlichtingsproducten, waaronder draagbare lampen en vergrootlampen.

tune Filteren en sorteren

12 producten

sort-descending
Daylight Led-lamp voor op de naaimachine
Aanbieding 34,95 Normale prijs 39,50
Daylight Yoyo LED, mini loeplamp
19,50
Daylight Smart Clip, oplaadbaar
27,50
Daylight Twist 2, LED tafellamp
75,00
Daylight Twist 2 Go oplaadbare lamp
105,00
Daylight TwoSun tafellamp - lichttherapie lamp
125,00
Daylight Flexibele Arm Loeplamp
web only
115,00
Daylight oplaadbare tafelloeplamp "Halo Go"
89,00
Daylight Duo vloerlamp
Niet in voorraad
59,50
Info
Daylight Driekleur Tafel Lamp
135,00
Daylight Clip-On, loep voor brillen
16,50
Daylight tafelloeplamp "Halo 5D"
75,00

Daylight voor het beste verlichting

Zoekt u een Daylight daglicht lamp voor bij de naaimachine? Huissteden.nl heeft verschillende soorten modellen op voorraad staan.

Daylight Company is de toonaangevende marktleider in gespecialiseerde verlichting op het gebied van daglicht. Het bedrijf, dat in 1987 in Londen werd opgericht, ontwikkelde zich naar dat naaisters behoefte hadden aan kwaliteitsverlichting in hun werkomgeving.

De missie van Daylight is altijd geweest om een verlichtingsoplossingen te maken, ontwikkelen en creëren die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de klant. De focus van het merk lag op het creëren van ergonomische ontwerpen die ook stijlvol, robuust, innovatief en vooral het 'juiste kwaliteit'-licht zijn dat nodig is voor een taak: correcte kleurtemperatuur, correcte lichtintensiteit, minimale verblinding en hitte. Het brede assortiment zorgt ervoor dat er een daglichtlamp is die aan alle behoeften voldoet, waardoor de productiviteit wordt verhoogd door het 'daglichteffect' binnenshuis te maken, thuis of in een professionele omgeving.

De Daylight Company is vandaag de dag een echte wereldwijde onderneming met een sterke aanwezigheid op drie continenten. De activiteiten worden geleid vanuit het hoofdkantoor in Londen, waar ook productontwerp en -ontwikkeling zijn gebaseerd.