Laden...

Brother Country Borduurgaren

Gaat u voor mat garen? Brother Country Borduurgaren is zeer mooi mat garen voor uw borduurmachine.


Brother country garen

Het Brother Country Borduurgaren heeft een aantrekkelijk mat uiterlijk en is de ideale keuze voor opvallende, decoratieve en stijlvolle ontwerpen, omdat het garen niet reflecteert door de glans krijgen de effen kleuren hun natuurlijke schoonheid. Alle Country kleuren zijn zachte landelijke tinten die geproduceerd zijn met exclusieve verftechnieken waardoor de kleuren nog intenser overkomen. Dit polyester borduurgaren zijn gedraaide korte polyestervezels, die krimpen bij de naden voorkomt en werkt perfect op een huishoud borduurmachine. Het garen kent vele toepassingen van borduurwerken op kleding tot quilts. Brother Country Borduurgaren kent twee soorten voordeel boxen, maar gaat u liever voor een los klosje? Dan kan u bij ons kiezen uit maar liefst 61 country kleuren waarvan elk klosje 300 meter bevat.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Klant Reviews
7271 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Goede informatie over de naaimachine onderdelen

 
3-3-2022

Wat fijn is dat je door merk en type naaimachine een goede keus kan maken voor voetjes etc. Makkelijk te bestellen en snelle Service Vindt het top.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
19-12-2021

Een super bedrijf met hoge klantvriendelijkheid. Na contact over de trage levering kreeg ik snel reactie en werd meteen uitgezocht waar het leverings probleem zat. Huissteden koppeld dit meteen door aan de klant. Geweldig, kunnen andere bedrijven maar zeker leverings bedrijven iets van leren.

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.