Laden...

Blinde Ritsvoet

Een Blinde Ritsvoet is te koop voor bijna alle merken naaimachines Wij bieden verschillende modellen blinde ritsvoeten aan.


Blinde Ritsvoet kopen

Als u een volledig verborgen rits wilt inzetten in kledingstukken en woonaccessoires, is een blinde ritsvoet aan te raden. Deze gespecialiseerde naaivoet heeft een naaldgat in het midden van de voet waar de naald doorheen kan en twee groeven aan de onderkant om de rits op te drukken. Zo kunt u er goed onderdoor stikken en een onzichtbare naad maken. Met een blinde ritsvoet kunt u gemakkelijk verborgen ritsen aan uw projecten toevoegen zonder dat er een zichtbaar stiksel aan de buitenkant zit.

Verschil blinde ritsvoet en standaard ritsvoet

De blinde ritsvoet is niet hetzelfde als de standaard ritsvoet. Deze voet is ontworpen om kledingstukken en accessoires echt verborgen te sluiten. De voet ziet er anders uit en werkt anders dan de standaard ritsvoet.

Wat zijn enkele verschillen tussen de onzichtbare en de standaard ritsvoet? Om te beginnen wordt de blinde ritsvoet gebruikt als de rits open is, en de rechterhelft van de rits wordt onder de rechtergroef van de voet geplaatst, de linkerhelft van de rits wordt onder de linker groef van de voet geplaatst.

Dit is het tegenovergestelde van hoe de standaard ritsvoet werkt, die is ontworpen om de rechterhelft van de rits vanaf de linkerkant van de voet te naaien en de stof te draaien om de andere kant van de rits met dezelfde kant van de voet te naaien. 

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8658 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.