Bernina naaimachines

Er mag geen twijfel over bestaan dat Bernina een van de topmerken is op het gebied van naaimachines. Bernina is een Zwitsers bedrijf dat al sinds 1893 naaimachines maakt.

tune Filteren en sorteren

15 producten

sort-descending
Bernina 325
1.199,00
Bernina 335
1.399,00
Bernina 435
1.899,00
Bernina 475 QE
1.999,00
Bernina 480
2.199,00
Bernina 540
2.599,00
Bernina 570QE
3.099,00
Bernina 590
4.599,00
Bernina 735
3.999,00
Bernina 770 QE PLUS
5.299,00
Bernina Borduurmodule S
  • voor Bernina artista 200, artista 630, artista 640, aurora 430, aurora 440QE, aurora 450 B555, B570QE, B560, B580
Aanbieding 899,00 Normale prijs 999,00
Bernina Borduurmodule M
  • voor Bernina B590, B570 QE, B540, B500
Aanbieding 899,00 Normale prijs 999,00
Bernina borduurmodule L
Aanbieding 1.099,00 Normale prijs 1.199,00
Bernina 435 Black Edition
+cadeau
1.899,00
Bernina 790 PRO
9.399,00

Bernina naaimachine gemaakt voor creatievelingen

Bernina naaimachines zijn sinds jaar en dag bekend om hun  robuuste machines waar u jarenlang plezier van heeft. De eerste klas kwaliteit blijkt onder andere uit de nauwkeurige steken en de grote doorsteekkracht bij dikke lagen stof. Met de talloze functies onderscheidt Bernina zich bovendien van alle andere naaimachines. Hiermee wordt ondanks de hightech binnenkant van de machine een eenvoudige en intuïtieve bediening gewaarborgd. U heeft een veelvoud aan nieuwe mogelijkheden ter beschikking om uw creatieve ideeën te realiseren.
 

Collectie Bernina naaimachines

De collectie van Bernina is veelomvattend. Er is een Bernina voor elke doel te vinden. Zo heeft Bernina modellen voor hobbynaaisters, creatieve naaisters, quilters en borduursters. Binnen de collectie zijn er enkele bekende lijnen die al jarenlang veel plezier bezorgen bij hun eigenaren. Wat dacht u van de Bernina 570QE dat is de quilt machine onder de quilters. Of de nieuwe Bernina 400 serie? En misschien wel de meest geliefde modellen zijn de compacte Bernina 300 serie! Benieuwd naar onze gehele assortiment Bernina naaimachines? 
  

Bernina 300 serie

De compacte Bernina 3-serie biedt praktische functies van de allerbeste kwaliteit. Op het moderne, heldere LCD display heeft u altijd een duidelijk overzicht van de ingestelde functies. Direct keuzetoetsen zorgen voor een snelle en eenvoudige bediening. Met de start-/stoptoets en de snelheidsregelaar, de halfautomatische inrijger, het automatische knoopsgat zoals bij de Bernina 335 en de snelle steekkeuze bespaart u tijd en heeft u de mogelijkheid naaiprojecten en patchwork exact uit te voeren. Het heldere LED-naailicht en de aanschuiftafel verhogen het creatieve gerief. De scherp geprijste  Bernina 325 heeft alles wat je van een Bernina kan verwachten. 

Bernina 400 serie

Wilt uw meer creativiteit zonder hierbij beperkt te worden? Met de Bernina 480, Bernina 475 QE en Bernina 435 kunt u alle creatieve beslissingen maken. Zoals het kiezen van de steeklengte en -breedte of het bepalen van de naaldpositie. Wilt u dat de naald in de stof blijft staan als u stopt met naaien? Geen probleem! Dit alles is heel makkelijk en handmatig te regelen met behulp van het grote, intuïtieve touchscreen. Bij de 4-serie draait het alleen maar om het vereenvoudigen van uw creatieve hobby. 

Bernina 500 serie

U bepaalt welke steeklengte en breedte u wilt gebruiken. U selecteert de stand van de naald. U wilt dat de naald in de stof blijft staan als de machine stopt? Dat kan! Een automatische boven- en onderdraadcontrole op de Bernina 590 en Bernina 570 QE waarschuwt u als de draad is gebroken. En u kunt alles heel gemakkelijk bedienen met behulp van het grote intuïtieve touch screen. De Bernina 540 is voor de naaisters hij is gebruiksvriendelijke en krachtig. De Bernina 570 QE is voor quilters gemaakt. De machine heeft een aangename grootte die op elke tafel past, maar ze kan grote quiltprojecten ook gemakkelijk aan. Bernina 590 heeft alles. De snelheid, de steekkracht, de borduurfuncties voor bijna onbegrensde creatieve mogelijkheden.   

Bernina 700 serie

Er zijn zeven redenen voor een model uit de 7-serie te kiezen! 1. De machine heeft heel veel ruimte om te naaien 2. Automatische draadsnijder bespaart kostbare tijd quilten 3. Hij kan wel tot wel 1000 steken per minuut naainen 4. Jumbospoel 70% meer spoelgaren kan daar op vergeleken met een normaal model 5. Bernina grijper voor stil en precies naaien, quilten en borduren 6. Ingebouwd Bernina dubbeltransport 7. Geavanceerde naai- en borduur-bewerkingsfuncties. De Bernina 735 heeft veel ruimte voor grote naaiprojecten. Met zijn 7 mm steekbreedte is hij ook uitermate geschikt voor mooie decoratieve stiksels. Kleine naaikarweitjes, zoals het inzetten van ritssluitingen, kunnen feilloos worden uitgevoerd. De Bernina 770 QE bied met haar grote hoeveelheid functies het hoogste comfort bij het quilten. Met 9 mm steekbreedte, de Bernina steekregulator, het Bernina Dual Transport en een extra lange vrije arm, heeft de Bernina 770 QE de naai en quiltkunst volledig onder ons.
  

Vind uw ideale Bernina naaimachine

Het kopen van een Bernina naaimachine online is tegenwoordig heel normaal en gemakkelijk. U kunt zelfstandig een naaimachine uitkiezen op onze website of bellen naar onze klantenservice indien u hulp kunt gebruiken bij het uitzoeken. Maar omdat we begrijpen dat de drempel hoog kan zijn hebben we ook de mogelijkheid om uw Bernina naaimachine af te halen of uit te proberen in onze winkel in Barneveld.  Vind uw ideale Bernina naaimachine

  

Accessoires voor uw Bernina naaimachine!

Bernina heeft het! Er is geen merk die zoveel accessoires heeft als Bernina, verzin het maar en Bernina kent het. Wij hebben altijd een zeer grote collectie accessoires op voorraad waardoor de keuze zeer ruim is met een snelle levering.  Zo kunt u op zoek naar naaimachine voetjes die fijn zijn voor alles wat u wilt maken. Of de Bernina naalden voor de juiste steekvorm! Ook hebben we een groot assortiment in aanschuiftafels, quilttafelssteekplaten, spoelhuizen en Bernina voetpedaal. Heeft u ook al eens aan een machine gedacht die alles perfect afwerkt zoals de Bernina lockmachine! Dit is het perfecte maatje voor uw Bernina naaimachine. Naast de accessoires speciaal voor uw Bernina naaimachine hebben we natuurlijk ook diversen accessoires wat naast de naaimachine heel erg gemakkelijk kan zijn, wat dacht u van een goede stofschaar of een Paspop zodat u eigen gemaakte kleiding perfect op maat kan maken we hebben en zeer breed assortiment in Prym fournituren.
 

Bernina garantie en service

Wanneer u een nieuwe Bernina naaimachine koopt bij Huissteden.nl heeft u altijd recht op fabrieksgarantie. Alle modellen van Bernina hebben standaard 2 jaar fabrieksgarantie op onderdelen. Valt de reparatie onder de voorwaarden van de fabrieksgarantie en is het defect te wijten aan het product zelf? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor uw reparatie die door onze eigen monteurs in onze eigen werkplaats gedaan worden.