Pfaff naaimachines

Pfaff naaimachines met een ingebouwde boventransport (IDT) systeem garandeert het optimale transport dat u verwacht op alle soorten stoffen. Alles blijft op zijn plaats.

Filteren en sorteren

15 producten

Sorteren op:
Smarter by pfaff 140s
349,00
Smarter by Pfaff 160s
379,00
Smarter by Pfaff 260c
579,00
Pfaff passport 2.0
699,00
Pfaff passport 3.0
799,00
Pfaff select 3.2
879,00
Pfaff select 4.2
979,00
Pfaff ambition 610
 • Computergestuurd
 • Steekpatronen: 110
 • 7 mm steekbreedte
 • Dubbeltransport
999,00
Pfaff ambition 620
 • Computergestuurd
 • Steekpatronen: 136
 • Dubbeltransport
 • Automatic Knipfunctie
1.099,00
Pfaff ambition 630
 • Computergestuurd
 • Steekpatronen: 201
 • 7 mm steekbreedte
 • Dubbeltransport
1.349,00
Pfaff ambition 635 Q
+cadeau
 • Computergestuurd
 • Steekpatronen: 201
 • 7 mm steekbreedte
 • Dubbeltransport
1.449,00
Pfaff Creative Ambition 640
web only
1.799,00
Pfaff expression 710
1.849,00
Pfaff expression 720
1.999,00
Pfaff Performance icon
4.999,00
per pagina

Pfaff naaimachines kopen

De naaimachines van het merk Pfaff zijn al jarenlang een populaire keuze, vanwege de hoge kwaliteit en handige functies van de apparaten. We zetten de voordelen van de Pfaff naaimachines op een rij en bespreken welke modellen het geschiktst zijn voor beginners en gevorderden. Bij Huissteden vind je een Pfaff naaimachine die past bij je niveau en in de juiste prijscategorie valt.

De voordelen van een Pfaff naaimachine

Pfaff is een Duitse fabrikant van naaimachines en staat bekend om de Duitse nauwkeurigheid. Het bedrijf heeft al 150 jaar ervaring en de naaimachines zijn van uitmuntende kwaliteit. Pfaff onderscheidt zich onder andere met het IDT-systeem voor dubbel stoftransport van andere fabrikanten. Deze innovatie maakt een boventransportvoet onnodig en voert de stof gelijktijdig van boven en onder door de transporteur. Het systeem zorgt ervoor dat patronen nooit meer scheef uitkomen, maar altijd precies bij de naald samenkomen. 
   

Welke Pfaff naaimachine is het beste voor gevorderden?

Gevorderden kunnen een naaimachine goed bedienen en hebben ervaring met verschillende naaiprojecten. Een goede optie voor de gevorderde naaier is een naaimachine uit de Pfaff Expression serie. Deze naaimachines zijn uitermate geschikt voor gevorderde projecten waarbij je creativiteit de vrije loop laat gaan. Kies bijvoorbeeld voor de Pfaff Expression 710 of de Pfaff Quilt Expression 720. De klassieke modellen van Pfaff vind je in de Pfaff Ambition serie.
  

Welke Pfaff naaimachine is het beste voor beginners?

Voor beginners is de prijs vaak een belangrijke factor in het kopen van een naaimachine. Wanneer je weinig ervaring hebt en nog niet zeker weet of naaien iets voor jou is, wil je een voordelig model aanschaffen. De Smarter by Pfaff is dan een goede keuze. Deze naaimachine is voor minder dan vijfhonderd euro verkrijgbaar. Goede instapmodellen zijnde Smarter by Pfaff 140S, de Smarter by Pfaff 160S en de Smarter by Pfaff 260C. De eerste twee modellen zijn mechanisch en het derde model is elektronisch. gaat u voor iets meer? kijk dan naar de Pfaff Pfaff Passport 2.0 of de Pfaff Passport 3.0 ze zijn lichtgewicht machines en compact. En met nog meer extra eigenschappen zoals bijvoorbeeld een kleuren touchscreen zoals op de Pfaff quilt ambition 630 of met elektronische draadspanningssysteem en de automatische draadafsnijder die op de modellen Pfaff ambition 620 en Pfaff ambition 630 zitten. Of neem nou de Pfaff ambition 610 deze bediening is verrassend eenvoudig.
 

Pfaff naaimachines  IDT-systeem

Een Pfaff naaimachine maakt op iedereen indruk bij het verwerken van alle soorten stoffen dankzij de ingebouwde IDT-systeem, ook wel dubbel stoftransport genoemd. Het IDT-systeem is geïntegreerd in de Pfaff naaimachine. Het Pfaff IDT-systeem transporteert de dunste chiffon- en zijden stoffen net zo betrouwbaar als elastisch stoffen, meerdere lagen dikke jeans stof of badstof. Ook voor alle quiltwerk werkt IDT perfect wand niets glijdt dan meer weg, niets krimpt. En op een Pfaff naaimachine met IDT-systeem komen patronen precies bij de naad samen waardoor u nooit meer scheef uitkomt. 

Accessoires voor uw Pfaff naaimachine

Bent ook op zoek naar accessoires of onderdelen die bij uw Pfaff naaimachine horen? Wij hebben altijd een zeer grote collectie accessoires op voorraad waardoor de keuze erg ruim is. Zo kunt u op zoek gaan naar aanschuiftafels of quilttafels die het werkoppervlak behoorlijk kunnen vergroten rond uw naaimachine. Of extra originele spoeltjes voor uw Pfaff naaimachine waar de juiste kleur naaigaren op kunt doen. Gebruik bij het garen ook altijd goede Pfaff naaimachine naalden. De juiste Pfaff naaimachine voetje voor het juiste model is belangrijk om het naaiwerk eenvoudiger te maken. Ook hebben we vele onderdelen voor Pfaff naaimachines in ons assortiment zoals voetpedalen, spoelhuizen en steekplaten. Heeft u wel eens aan lockmachine gedacht van Pfaff? met een Pfaff lockmachine kan u echt perfect afwerken. Naast de accessoires speciaal voor uw Pfaff naaimachine hebben we natuurlijk ook diversen accessoires wat naast de naaimachine heel erg gemakkelijk kan zijn, wat dacht u van een goede stofschaar of een Paspop zodat u eigen gemaakte kleiding perfect op maat kan maken we hebben en zeer breed assortiment in Prym fournituren.

Het onderhoud van een Pfaff naaimachine

Kleine problemen met een Pfaff naaimachine kun je vaak eenvoudig zelf oplossen. In de handleiding die bij de naaimachine hoort, vind je uitleg over de verschillende onderdelen en hoe je deze bedient of uit elkaar haalt. Problemen die je vaak makkelijk zelf op kunt lossen zijn het vervangen van een naald, het vastdraaien van onderdelen waardoor de machine niet aangaat of hulpstukken die gesmeerd moeten worden. Groter onderhoud laat je door een expert uitvoeren, om te voorkomen dat je schade aan je Pfaff naaimachine aanricht.