Bernina lockmachine

Een Bernina lockmachine heeft een mooi assortiment aan diverse modellen die aan alle eisen, van zowel beginners als ervaren naaisters voldoen.

  
De Bernina Lockmachine voor de beste resultaten

Met een Bernina lockmachine wordt locken wel erg eenvoudig in een enkele handeling kan u naaien, snijden en afwerken met de Bernina lockmachine. Of u nu dunne zijde, satijnen, zware stoffen, fleece- of jeansstoffen gaat bewerken met een Bernina lockmachine kan u het perfect afwerken met de mooiste steekvorm. Daarnaast zorgt de eenvoudige bediening van een Bernina lockmachines ervoor dat u reeds na korte tijd als een ervaren professional kunt locken. Snel en eenvoudig voor perfecte resultaten - dat is locken op het hoogste niveau voor veeleisende gebruikers die waarde hechten aan een professionele kwaliteit. Het Bernina lockmachine programma omvat een breed palet aan diverse modellen die aan alle eisen, van zowel beginners als ervaren naaisters, voldoen. Veel verschillende soorten steken, spreekwoordelijke Bernina precisie en voorbeeldig naaicomfort zijn kenmerkend voor de Bernina lockmachine modellen. Tegelijkertijd bieden ze een veelheid aan innovatieve functies die het gebruik nog eenvoudiger en de resultaten nog preciezer maken, zoals draaiende naaivoeten, rolzoomhendel of differentieel transport: comfortabel locken met bewezen Zwitserse kwaliteit.
  

Altijd een grote voorraad Bernina lockmachine

In ons grote assortiment vindt u altijd de nieuwste collectie van Bernina lockmachines. Bovendien zijn alle Bernina lockmachines bij ons zeer scherp geprijsd. Huissteden.nl heeft altijd genoeg voorraad van alle Bernina lockmachines zodat u bij aanschaf hem gelijk mee naar huis kunt nemen voor gebruik. Bij aankoop van een Bernina lockmachine online leveren wij deze snel bij u thuis af zodat u snel aan de slag kan gaan en de mooiste kleding kan afwerken.
  

Accessoires voor een Bernina lockmachine

Bent ook op zoek naar accessoires of onderdelen die bij uw Bernina lockmachine horen? Bernina biedt speciale accessoires voor lockmachines om u de mogelijkheid uw Bernina helemaal op de eisen van ieder project af te stemmen. Dit levert u een nieuwe, creatieve ruimte op waarin u uw ideeën kunt omzetten en kunt u steeds op de eersteklas kwaliteit van uw werkresultaten. Wij hebben altijd een zeer grote collectie accessoires op voorraad waardoor de keuze erg ruim is. Zo kunt u op zoek gaan naar lockvoetjes voor de Bernina om de juiste effecten te krijgen. Voor de Bernina lockmachine raden we goed lockgaren te gebruiken dit om een mooie steek vorming te krijgen. Gebruik bij het goed garen ook altijd goede Bernina naalden. Ook hebben we diversen onderdelen voor Bernina lockmachine in ons assortiment zoals voetpedalen, steekplaten en natuurlijk vervangbare lockmesjes.
  

Ervaar het verschil van een Bernina lockmachine

Bent u op zoek naar een Bernina lockmachine maar u weet nog niet zeker welk model het beste bij u past? Kom dan een lockmachine testen bij ons in de winkel in Barneveld en ervaar de verschillen tussen de diverse soorten Bernina lockmachines zelf!

 

Modellenoverzicht

Bernina L450
Deze overlocker biedt geweldig naaicomfort. U kunt er in één stap mee snijden, naaien en afwerken. De Bernina L450 is de perfecte aanvulling op een naaimachine.

Bernina L460

Deze overlockmachine biedt uitzonderlijk comfort. De machine knipt, naait en werkt de randen in één stap af. De Bernina L460 zorgt voor professionele naden en zomen van de hoogste steekkwaliteit - ook bij verfijnde rolzomen of decoratieve omrandingen.
  

Bernina garantie en service

Wanneer u een nieuwe Bernina lockmachine koopt bij Huissteden.nl heeft u altijd recht op fabrieksgarantie. Op alle modellen van Brother zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie arbeid en onderdelen. Valt de reparatie onder de voorwaarden van de fabrieksgarantie en is het defect te wijten aan het product zelf? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor uw reparatie die door onze eigen monteurs in onze eigen werkplaats gedaan worden.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Bernina L450

De Bernina L450 kan perfect naaien, snijden en afwerken in één enkele stap.

 • 2-draads overlock
 • Differentieel transport
 • 3-draads overlock
 • Ingebouwde rolzoom
 • 4-draads overlock
 • Eenvoudig inrijgsysteem
 • Accessoires in de klep
 • Inclusief afvalbakje
Normale prijs € 799,00 Aanbieding € 719,00
Lees verder
Bernina L460
Waardering:
% of 100

Bernina L460 is de perfect e lockmachine! het kan naaien, snijden en afwerken in één enkele stap.

 • 2-draads overlock
 • Differentieel transport
 • 3-draads overlock
 • Ingebouwde rolzoom
 • 4-draads overlock
 • Eenvoudig inrijgsysteem
 • Accessoires in de klep
 • Inclusief afvalbakje
 • Automatische naaldstop
 • Kniehevel (FHS)
Normale prijs € 1.099,00 Aanbieding € 999,00
Lees verder
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
4493 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

De bestelling was snel in huis.

 
08-09-2020

In tijden van Corona is naaien een mooie nieuwe hobby geworden. Dankzij Huissteden en had ik binnen 24 uur de juiste benodigdheden binnen

Ze denken met je mee.

 
29-04-2020

De website is een voorbeeld voor veel anderen die deze producten vertegenwoordigen ook in België klaar en overzichtelijk. snelle leveringen.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.