Laden...

Husqvarna spoeltjes

Husqvarna spoeltjes origineel zijn er in verschillende maten leverbaar. Husqvarna spoeltjes worden van kunststof geleverd in voordeelverpakking.


Husqvarna spoeltjes kopen in de juiste maat

Husqvarna spoeltjes zijn speciaal ontworpen voor Husqvarna naaimachines. Het is belangrijk dat het juiste type spoeltje wordt gebruikt, anders kunnen dit tot problemen leiden en de naald van de machine snel breken of de draadspanning minder mooi zijn. Er zijn verschillende maten Husqvarna spoeltjes beschikbaar, dus kijk goed welke er in uw Husqvarna naaimachine verleden is. Huissteden.nl heeft bijna alle modellen op voorraad liggen en kan ze snel leveren. Vind uw perfecte Husqvarna spoeltje vandaag nog bij Huissteden.nl!

Hoe plaats ik een Husqvarna viking spoeltje?

Er zijn twee manieren om een Husqvarna spoeltje te plaatsen in uw naaimachine. Het kan vanaf de bovenzijde of aan de voorzijden (dit zijn meestal wat oudere modellen Husqvarna machines)
  

Spoeltje in de machine plaatsen aan de bovenzijde

1. verwijder het spoeldeksel door dit naar u toe te schuiven

2. Plaats het Husqvarna spoeltje in het spoelhuis met het merkteken "H" naar boven en de draad aan de linkerkant van de spoel. Het spoeltje zal tegen de wijzers van de klok in draaien, wanneer de draad naar buiten wordt getrokken.

3. Plaats uw vinger op het spoeltje om te voorkomen dat het kan draaien als u de draad stevig naar rechts trekt en vervolgens naar links in het spanningsveertje (a) totdat het op zijn plaats “klikt”.

4. Ga verder met het inrijgen om (b) en naar de rechterkant van het garenmesje (c). Plaats het deksel (1) weer op het spoelhuis. Trek de draad naar links om deze af te snijden (2)

  

Spoeltje in de machine plaatsen aan de voorzijde

De draad achter de “hoorn” van de spoelhuis naar rechts trekken en de huls op z’n plaats zetten. Door even op de huls te drukken, komt hij vast te zitten. Links van de spoelhuis zit het garenmesje. Als u de draad van onderen naar boven in het mesje trekt, wordt hij afgesneden en op zijn plaats gehouden. De deksel weer dicht doen.

Zoekt u een spoeltje voor een ander merk?

Zijn dit niet de goede spoeltjes? Wij verkopen ook ander merken spoeltjes.
Alle soorten spoeltjes voor alle merken naaimachines.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8667 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.