Pfaff spoeltjes

Originele Pfaff spoeltjes zijn er in verschillende grote leverbaar, ze worden in kunstof of in metaal geleverd. U kunt toch nooit te veel Pfaff spoeltjes voor de naaimachine hebben!


Welke Pfaff spoeltjes kopen?

Wij adviseren altijd een origineel Pfaff spoeltje te kopen, deze zijn speciaal voor uw Pfaff naaimachine ontworpen. Als u spoeltjes van een ander merk gebruikt werkt de naaimachine vaak niet goed. Gebruik altijd het juiste spoeltje die bij u Pfaff naaimachine hoort. Zorg dat u het Pfaff spoeltje op de juiste manier is opgewonden met naaigaren bij het spoelen, anders kan de naaimachine naald breken en de draadspanning niet mooi zijn.Het ene Pfaff spoeltje kan van metaal zijn en de andere weer van kunststof, Dus kijk altijd goed welk spoeltje in u Pfaff naaimachine gaat! Huissteden.nl heeft alle soorten Pfaff spoeltjes op voorraad liggen waardoor we ze snel aan u kunnen leveren.

Hoe plaats ik een Pfaff spoeltje

Pfaff kent twee soorten plaatsingen van spoeltjes in uw naaimachine. Het kan vanaf de bovenzijde of aan de voorzijden (dit zijn meestal wat oudere modellen Pfaff machines)
  

Spoeltje plaatsen vanaf bovenop

1.  Verwijder het Pfaff spoelhuisdeksel door het naar u toe te schuiven.

2.  Plaats het spoeltje in het spoelhuis met het merkteken naar boven. De draad moet afrollen vanaf de linkerkant van de spoel. Het spoeltje zal tegen de wijzers van de klok in draaien, wanneer u de draad naar buiten trekt.

3.  Plaats uw vinger op het spoeltje om te voorkomen dat het kan draaien als u de draad stevig naar rechts trekt en vervolgens naar links in het spanningsveertje (A) totdat het op zijn plaats “klikt”.

4.  Ga verder met het inrijgen om (B) heen en naar de rechterkant van de draadafsnijder (C).  Plaats het deksel weer op het spoelhuis. Trek de draad naar links om hem af te snijden

  

Spoeltje plaatsen aan de voorzijde

Bij het plaatsen van een spoeltje in het Pfaff spoelhuis moet u eerst natuurlijk het spoelhuis uitnemen, Trek het klepje van het spoelhuis naar u toe en trek het spoelhuis eruit. Laat het klepje los en neem de lege spoel eruit.

Als u het spoeltje terug in een spoelhuis wil plaatsen, plaats dan een volle spoel (met het PFAFF - Logo in de richting van het spoelhuis) in het spoelhuis. Trek daarbij de draad zijdelings in gleuf A, daarna onder het spanningsplaatje (B), tot hij in het gaatje (zie pijltje) blijft liggen.

Bij het terugplaatsen van een spoelhuis in de naaimachine houdt het klepje van het spoelhuis vast en schuif het huis tot de aanslag op stift van de grijper. Het open gedeelte van het huis moet naar boven wijzen.
     

Zoekt u een spoeltje voor een ander merk naaimachine?

We verkopen online en in de winkel alle soorten spoeltjes. We hebben een ruim assortiment naaimachine spoeltjes, in alle maten en van alle merken. Wat u ook zoekt, Huissteden.nl heeft het!
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
3084 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Online bestellen gaat erg eenvoudig en de levering is supersnel

 
3-9-2019

Mijn ervaring met dit bedrijf is dat de medewerkers kennis van zaken hebben. Het bedrijf is ruim gesorteerd en online bestellen verloopt eenvoudig. Problemen worden goed opgelost.

Ze denken met je mee en grote voorraad.

 
26-01-2020

Komt vertrouwd en vriendelijk over. Behulpzaam in meedenken en helpen waar je niet uit kunt komen. Kom volgende keer zéker weer.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.