Pfaff spoeltjes

Pfaff originele spoeltjes zijn er in verschillende grote leverbaar, ze worden in kunstof of in metaal geleverd. U kunt toch nooit te veel Pfaff naaimachine spoeltjes hebben!


Pfaff spoeltjes kopen?

Wij adviseren altijd een origineel Pfaff spoeltje te kopen, deze zijn speciaal voor uw Pfaff naaimachine ontworpen. Als u spoeltjes van andere merken gebruikt, werkt de naaimachine vaak niet goed. Gebruik altijd het juiste spoeltje die bij u Pfaff naaimachine hoort. Zorg dat u het Pfaff spoeltje op de juiste manier is opgewonden met naaigaren bij het spoelen, anders kan de naaimachine naald breken en de draadspanning niet mooi zijn.Het ene Pfaff spoeltje kan van metaal zijn en de andere weer van kunststof, Dus kijk altijd goed welk spoeltje in u Pfaff naaimachine gaat! Huissteden.nl heeft alle soorten Pfaff spoeltjes op voorraad liggen waardoor we ze snel aan u kunnen leveren.

Hoe plaats ik een Pfaff spoeltje

Pfaff kent twee soorten plaatsingen van spoeltjes in uw naaimachine. Het kan vanaf de bovenzijde of aan de voorzijden (dit zijn meestal wat oudere modellen Pfaff machines)
  

Spoelplaatsing bovenop

1.  Verwijder het spoelhuisdeksel door het naar u toe te schuiven.

2.  Plaats de spoel in het spoelhuis met het merkteken naar boven. De draad moet afrollen vanaf de linkerkant van de spoel. Het spoeltje zal tegen de wijzers van de klok in draaien, wanneer u de draad naar buiten trekt.

3.  Plaats uw vinger op het spoeltje om te voorkomen dat het kan draaien als u de draad stevig naar rechts trekt en vervolgens naar links in het spanningsveertje (A) totdat het op zijn plaats “klikt”.

4.  Ga verder met het inrijgen om (B) heen en naar de rechterkant van de draadafsnijder (C).  Plaats het deksel weer op het spoelhuis. Trek de draad naar links om hem af te snijden

  

Spoelplaatsing voorzijde

Bij het plaatsen van de spoel in het spoelhuis moet u eerst natuurlijk het spoelhuis uitnemen, Trek het klepje van het spoelhuis naar u toe en trek het spoelhuis eruit. Laat het klepje los en neem de lege spoel eruit.

Plaatsen van de spoel in het spoelhuis Plaatsen van de spoel in het spoelhuis Plaatsen van de spoel in het spoelhuis Spoel inzetten Als u het spoeltje in een spoelhuis wil plaatsen, plaats dan een volle spoel (met het PFAFF - Logo in de richting van het spoelhuis) in het spoelhuis. Trek daarbij de draad zijdelings in gleuf A, daarna onder het spanningsplaatje (B), tot hij in het gaatje (zie pijltje) blijft liggen.

Bij het terugplaatsen van een spoelhuis houdt het klepje van het spoelhuis vast en schuif het huis tot de aanslag op stift van de grijper. Het open gedeelte van het huis moet naar boven wijzen.
     

Zoekt u een spoeltje voor een ander merk naaimachine?

Wij verkopen alle soorten spoeltjes. We hebben een ruim assortiment naaimachine spoeltjes, in alle maten en van alle merken. Wat u ook zoekt, Huissteden.nl heeft het!
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
2692 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Online bestellen gaat erg eenvoudig en de levering is supersnel

 
3-9-2019

Mijn ervaring met dit bedrijf is dat de medewerkers kennis van zaken hebben. Het bedrijf is ruim gesorteerd en online bestellen verloopt eenvoudig. Problemen worden goed opgelost.

Site is logisch opgebouwd dus veel dingen snel gevonden

 
19-08-2019

Een prima site en ze hebben heel veel ook de dingen die ik hier niet in de winkel kan kopen ( Brother borduurgaren enz ) en een heel snelle afhandeling.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.