Laden...

Pfaff naaimachine naalden

Een Pfaff naaimachine naait uiteraard het beste met originele Pfaff naalden


Pfaff naalden kopen

Als u een Pfaff naaimachine koopt dan zitten daar originele Pfaff naaimachine naalden bij, zijn deze op dan wilt u deze uiteraard weer aanvullen en gaat uw op zoek op Pfaff naalden. Bij Huissteden.nl kunt u uiteraard de juiste Pfaff naalden vinden voor uw stof, Pfaff heeft naalden voor stretch, jeans, leer, microtex of gewone standaard naalden. Pfaff staat bekent om de goede kwaliteit producten en deze naaimachine naalden worden uiteraard ook met alle zorg gemaakt en werkt daarom ook het beste op een Pfaff naaimachine. Een goede naaimachine naald wordt vaak onderschat bij de verkoop maar is juist erg belangrijk voor een mooie steek net als goed naaigaren! Dus gaat u naaimachine naalden kopen? Ga dan voor originele Pfaff naaimachine naalden voor uw Pfaff naaimachine

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8423 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.