Babylock lockmachine

Koopt u een lockmachine van het merk Babylock dan kiest u voor kwaliteit en eenvoud!!! Met de Babylock is inrijgen super eenvoudig. Problemen met inrijgen is nu echt verleden tijd!!!

tune Filteren en sorteren

7 producten

sort-descending
Babylock Enspire
Aanbieding 999,00 Normale prijs 1.098,00
Babylock Enlighten
1.798,00
Babylock Acclaim
2.198,00
Babylock Desire 3
2.149,00
Babylock Gloria
3.998,00
Babylock Euphoria coverlock
2.198,00
Babylock BLCS 2 coverlock
Aanbieding 1.199,00 Normale prijs 1.599,00

Babylock Lockmachine kopen

Als u overweegt een Babylock lockmachine te kopen? dan is het aan te raden om u goed te oriënteren. Huissteden.nl biedt Babylock lockmachines in verschillende prijsklassen te koop aan. Wij bieden u de mogelijkheid om verschillende Cover en lockmachines te vergelijken zodat u zich ervan bewust bent of u een wat goedkopere model kiest of voor een top of line model kiest.
  

Alle kenmerken van de babylock cover- en lockmachines

In 1964 bedacht een groep ingenieurs en managers van een Japanse onderneming dat het een goed idee zou zijn om de industriële lockmachine op de markt te brengen voor privégebruik. Ze wilden de machine kleiner en lichter maken, zodat deze gemakkelijk thuis kon gebruikt worden.

Jet Air systeem sinds 1993

Het lastige volgen van de inrijgpunten en het in de war raken van loshangende draden is verleden tijd. Leg de draad gewoon in het gewenste grijperkanaal, druk op de knop (RevolutionAir & ExtraordinAir Threading) en de draad wordt automatisch met lucht in de grijper geregen. Dit is bij alle grijpers mogelijk. Bovendien kun je zelf de inrijgvolgorde bepalen. Met het RevolutionAir is het voor het eerst mogelijk om de draad eenvoudig in de grijper te krijgen.

Automatisch draadtoevoersysteem sinds 1997

Dankzij de automatische herkenning van individuele steekbreedte, steeklengte en stofdikte krijg je altijd een exacte naad. Mogelijke effecten van  verschillende soorten stof, keuze van de steek, maar ook dikte van het garen zijn te verwaarlozen; de kwaliteit van de steek blijft goed. Het moeizame zelf met de hand instellen van de draadspanning is niet meer nodig, bij alle coverlock- en lockmachines, behalve bij de BLCS en enspire.

Instelbare naadbreedte sinds 1993

Bij een verandering van de steekbreedte beweegt het mes met de steekbreedtetong tegelijkertijd in dezelfde richting. Doordoor wordt er niet teveel stof, maar ook niet te weinig omgenaaid. Op de coverlock- en lockmachines, behalve Babylock BLCS.

Inrijgsysteem sinds 1993

Met het inrijgsysteem kun je draden moeiteloos en zonder stress inrijgen met lucht dit zit alle alle Babylock lockmachines.

Instellen van rolzoom- en steeklengteinstelling sinds 1993

Stel met een knop de steeklengte en rolzomen in. Op alle Babylock lockmachines, behalve BLCS.

Afwerken in het covergedeelte sinds 1999

Met babylock kun je zowel de stof als ook over de stof heen naaien zonder steken over te slaan. Dat is bij veel naaiwerken een groot voordeel.
 

Een Babylock kan meer…

* Het bovenmes kun je met een druk op de knop omlaag doen bij coverlock- en lockmachines.
* Wave-steek voor de decoratieve afzetting van randen bij de Babylock Gloria, Ovation, enlighten en Acclaim
* Kniehevel en snelheidsregeling bij de Babylock Gloria en Ovation
* Ingebouwd accessoiresvak in de garenstander
* Handige draadsnijder
* Eenvoudige kabelgeleiding voor voetpedaal en stroomkabel bij de Gloria en Ovation
* Bijzondere grijperaandrijving, niet gevoelig voor storingen en eenvoudig in onderhoud
* Differentieel transport voor bijzonder mooie rimpelnaden.
* Kan met 8 draden tegelijk werken bij de Babylock Gloria en Ovation
   

Een Babylock lockmachine uit proberen

Als u een mooie Babylock lockmachine of een Babylock coverlock heeft gezien, wilt u deze natuurlijk eerst en het liefst zo snel mogelijk – uitproberen. Om zeker te weten dat u de Babylock lockmachine kunt uitproberen in Barneveld, is het raadzaam om een afspraak te maken tel: 0342 – 491591 dan zorgen wij dat uw gewenste Babylock lockmachine klaar staat voor u.

• Baby lock Enspire

De BabyLock Enspire is de perfecte aanvulling op uw naaimachine. Naai naden en randen in één keer, snel en netjes af. De Baby Lock Enspire heeft een unieke jet-air inrijgsysteem voor supergemakkelijk inrijgen en handmatige draadspanning geeft u de perfecte steek op elke stof. 

• Baby lock Victory

De BabyLock Victory omvat de Jet-Air inrijgsysteem, dat de onderste grijpers met een aanraking van een hendel inrijgt in willekeurige volgorde. Stel de automatische spanning in op het type steek dat u wilt en ga aan de slag! De Victory levert een gebalanceerde steek op elke stof met elk type draad 

• Baby lock Enlighten

Wat kan je aan een BabyLock lockmachine nog meer verbeteren? Laat de Babylock Enlighten lockmachine u tonen hoe! Deze lockmachine is voorzien van de nieuwste draad technologie, ExtraordinAir inrijgsysteem. Met slechts één druk op de knop voert ExtraordinAir uw draad door alle grijpers tegelijk in met lucht.  Dankzij het automatische inrijgsysteem (ATD) van de Enlighten en de Steek Selector, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over aanpassing van de draadspanning. De Babylock Enlighten geeft u perfect gevormde steken met verschillende soorten draden op een breed scala aan materialen, van fijne stoffen tot zwaargewicht.

• Baby lock Desire 3

Wilt u meer dan alleen een lockmachine? De BabyLock Desire3 laat uw wensen uitkomen. BabyLock Desire3 Coverlock is een gecombineerde lockmachine en coverlock-machine in één. Het wordt geleverd met het unieke Jet-Air-inrijgsysteem en automatisch draadspanning systeem. Deze 5-draads machine kan gemakkelijk worden ingeregen of worden omgezet voor elke steek die u nodig hebt. Je kunt de grijpers in willekeurige volgorde inrijgen dankzij afzonderlijke rijgpaden. U hoeft geen inrijgpunten te volgen en er zijn geen losse draden die verstrikt kunnen raken. 

• Baby lock Gloria

De BabyLock Gloria is een gecombineerde lockmachine en coverlockmachine in één en is uitgerust met de unieke Baby Lock jet-threading en unieke Jet-Air-inrijgsysteem en automatisch draadspanning systeem De BabyLock Gloria overwint alle lockmachines op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden dankzij RevolutionAir- inrijgsysteem. Rijg de grijpers in met slechts één druk op de knop en rijg de naalden vervolgens automatisch in met de aanraking van een andere knop! U hebt meer tijd om u te concentreren op uw creativiteit dan u zorgen te maken over het instellen van uw machine. De BabyLock Gloria heeft ook alle functies die u van BabyLock lockmachine mag verwachten die al uw creatieve dromen werkelijkheid maken.
 

Accessoires voor uw babylock

We hebben heel veel verschillende accessoires voor uw Babylock lockmachines. Over het algemeen koopt men minder accessoires bij een lockmachine maar dat is zonde want u kunt veel meer uit uw cover en lockmachine halen. Denk aan een babylock lockmachine voetjes en covermachine voetjes. Ruimt u liever de lockmachine op in een goede stevige lockmachine tas? Ideaal om mee te nemen. Of liever een nieuwe mesjes in de lockmachine doen omdat die oudere lockmachine mesjes slecht snijden? Zijn de naalden op? Bij Huissteden.nl vindt u dit allemaal.