Bernette lockmachine

Kiest u voor een Bernette lockmachines? Dan kiest u automatisch voor kwaliteit en een lockmachine die vriendelijk is voor u portemonnee. Daar bent u zeker van.

Bernette Lockmachine kopen?

Zoekt u een Bernette lockmachine? Huissteden.nl heeft verschillende soorten modellen. Huissteden.nl heeft voor u een keuzehulp gemaakt. Aan de hand van deze keuzehulp kunt u bepalen wat u belangrijk vindt in de keuze van een naaimachine. Vervolgens kunt u bij uitgebreid zoeken sorteren op deze punten. Zo komt u snel uit bij de Bernette lockmachine die bij u past en koopt u gemakkelijk online uw nieuwe naaimachine.

Bernette lockmachines vergelijken

Op onze site kunt u uw favoriete Bernette lockmachine selecteren om met elkaar te vergelijken. Door vergelijk aan te vinken en met behulp van de functie "producten vergelijken" worden de verschillen in specificaties van de geselecteerde Bernette lockmachines voor u zichtbaar.

Een Bernette lockmachine uit proberen?

Als u een mooie Bernette lockmachine heeft gezien, wilt u deze natuurlijk eerst – en het liefst zo snel mogelijk – uitproberen. Om zeker te weten dat u de Bernette lockmachine kunt uitproberen in Barneveld, is het raadzaam om een afspraak te maken tel: 0342 – 491591 dan zorgen wij dat uw gewenste Bernette lockmachine klaarstaat voor u.

Garantie van een Bernette lockmachine!
Wanneer u een nieuwe Bernette lockmachine koopt bij Huissteden.nl heeft u altijd recht op fabrieksgarantie. Bernette geeft 2 jaar fabrieksgarantie. Valt de reparatie onder de voorwaarden van de fabrieksgarantie en is het defect te wijten aan het product zelf? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor uw reparatie. Die door onze eigen monteurs in onze eigen werkplaats gedaan worden.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Bernette 610D
Bernette 610D
Normale prijs € 499,00 Speciale prijs € 399,00

De Bernette 610D zorgt voor professionele overlockresultaten.

Bernette b44
Bernette b44
Normale prijs € 599,00 Speciale prijs € 549,00

De Bernette b44 is de ideale overlocker voor beginners inclusief 15 steeksoorten

Bernette b48
Bernette b48
Normale prijs € 899,00 Speciale prijs € 849,00

De bernette b48 is een betaalbare overlocker/coversteekmachine met een groot aantal functies en indrukwekkende steekkwaliteit.

Bernette b42
Bernette b42
Normale prijs € 649,00 Speciale prijs € 599,00

De voordelige Bernette b42 is een 4-draads en 3 naalds coversteekmachine – voor professionele naden

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
1503reviews

94% beveelt
Huissteden aan

Alles Super !!

22-01-2018

Kende het bedrijf nog niet, maar nu uiteraard toegevoegd aan mijn favorieten.

Supersnelle en correcte levering

19-02-2018

Bijzonder vriendelijke reacties toen ik belde over ontbrekende onderdelen bij mijn bestelling. deze onderdelen werden per direct verzonden en waren de dag erna in huis zodat ik mijn gekochte spullen naar alle tevredenheid kon gebruiken.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk