Bernette lockmachine

Kiest u voor een Bernette lockmachines? Dan kiest u automatisch voor kwaliteit en een lockmachine die vriendelijk is voor u portemonnee. Daar bent u zeker van.

tune Filteren en sorteren

6 producten

sort-descending
Bernette b64 Airlock
web only
Aanbieding 1.075,00 Normale prijs 1.199,00
Bernette b48
Aanbieding 819,00 Normale prijs 899,00
Bernette b44
Aanbieding 584,00 Normale prijs 649,00
Bernette b42
Aanbieding 584,00 Normale prijs 649,00
Bernette b68 Aircover
Aanbieding 1.499,00 Normale prijs 1.599,00
Bernette b62 Aircover
Aanbieding 1.049,00 Normale prijs 1.149,00

Bernette Lockmachine kopen?

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige Bernette lockmachine, een coversteek machine of een combinatie van een overlock-/coversteek machine in één, met de Bernette modellen heeft u iets om te kiezen! En dit komt niet alleen door hun uitmuntende steekkwaliteit, robuuste constructie en de omvangrijke uitrusting, inclusief de belangrijkste functies, maar ook door de aantrekkelijke prijs die Bernette lockmachines hebben.
  

Bernette goedkoper dan Bernina lockmachine

Overtuig uzelf van de goede kwaliteit van Bernette lockmachines en het gebruik gemak voor aantrekkelijke prijzen. Want de kwaliteit van deze slimme lockmachines wordt voortdurend door Bernina bewaakt. Bernette is een dochteronderneming van Bernina Zwitserland.
 

Bernette lockmachine goede aanvulling

Een ideale aanvulling op ue Bernette naaimachine is de lockmachine van bernette. Met de coversteekmachine Bernette b42 Funlock kunnen steken aan zomen, randafwerkingen en boordjes worden genaaid. Het model is door middel van de vier steken heel geschikt voor het verwerken van rekbare stoffen of dunne gebreide stoffen zoals jersey. De overlocker Bernette b44 Funlock heeft 15 verschillende steken die gemakkelijk met de = draaiknop aan de buitenkant kunnen worden afgesteld. Voor een veilig gebruik en een goed zicht op het naaiproject wordt het mes, waarmee de stofrand exact wordt afgesneden, van onder aangedreven. Het topmodel is de Bernette b48 Funlock, een combinatie van overlock- en coversteekmachine. In totaal staan er 23 verschillende steken ter beschikking, 15 overlock-, 3 cover- en 4 combosteken, en daarnaast nog een kettingsteek. Door het in kleur gemarkeerde inrijgpad en een handmatige naaldinrijger lukt het inrijgen bij alle drie de modellen van Bernette in een handomdraai. Of gaat uw voor de beste Bernette lockmachine? kijk dan eens naar de Bernette B64, deze rijgt in met lucht!

 

Accessoires voor u Bernette lockmachine

Wilt u een passende accessoire op u bernette lockmachine? Of is er een onderdeel aan vervanging toe? Bij Huissteden.nl hebben we een groot aanbod. Alles wat u nodig hebt voor u lockmachine vindt u in onze webshop. Wat dacht van lockmachine voetjes, goed lockgaren of een handige opbergtas op de lockmachine mee te nemen of zoekt u een specifiek onderdeel zoals een Bernette voetpedaal of een nieuwe mesjes bij Huissteden.nl vindt u altijd het juiste onderdeel.
  

Garantie Bernette lockmachine!

Wanneer u een nieuwe Bernette lockmachine koopt bij Huissteden.nl heeft u altijd recht op fabrieksgarantie. Bernette geeft 2 jaar fabrieksgarantie. Valt de reparatie onder de voorwaarden van de fabrieksgarantie en is het defect te wijten aan het product zelf? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor uw reparatie. Die door onze eigen monteurs in onze eigen werkplaats gedaan worden.