Laden...

Bernina naalden

Bernina naalden bieden de hoogste kwaliteit voor huishoudelijke naaimachines van elk merk. De kwaliteit van de naald is van groot.

  
Bernina naalden altijd scherp

De naaldpunt van deze Bernina naalden is het eerste deel van de naald dat door het materiaal heen steekt. De juiste naaldpunt is bepalend voor een goed naairesultaat. Tijdens het naaien en borduren glijdt de draad meerdere malen en met hoge snelheid door het naaldoog. Daarom is het belangrijk dat de verhouding naald-garen goed wordt gekozen: De draad moet gemakkelijk en precies door het naaldoog heen gaan. Bij fijne stoffen adviseren wij het gebruik van een stiksteekplaat en een stiksteekvoet.

De kwaliteit en de selectie van de naald zijn van groot belang voor de kwaliteit van het naai- en borduurresultaat. Om de naalddikte en het naaldtype te kunnen herkennen, hebben sommige Bernina naalden een kleurcode.
  

Bernina naaimachine naalden

We kunnen u wel vertellen dat u voor naalden van Bernina altijd aan het juiste adres bent bij ons. De Bernina naalden hebben we altijd in voorraad, aangezien we weten dat de vraag naar deze naalden ook altijd groot is. U moet weten dat deze naalden over de hele wereld verkocht en gebruikt worden en dat Bernina naalden bekend staan als een zeer goede kwaliteit samen met goed garen zoals Gutermann heeft u altijd de mooiste steekvorming. Bernina naalden werken het beste op alle Bernina naaimachines. Heeft ook thuis een mooie Bernina lockmachine voor afwerken voor stof dan adviseren ook Bernina naalden te gruiken om steken overslaan te verkomen. De juiste Bernina naalden bestellen doet u op onze site heel eenvoudig. U kiest de naald en de hoeveelheid hiervan die u nodig heeft en u bent al praktisch klaar met uw bestelling!
  

Bernina naalden bij Huissteden

Huissteden is een toonaangevende winkel in naaibenodigdheden. Ongeacht welk naaiproduct u ook nodig heeft, bij ons vindt u het. We staan ook altijd voor u klaar als u een keer advies nodig heeft. Wilt u weten welk product het beste bij u past, of hoe u dit het beste kunt gebruiken? Dan kunt u gewoon contact met ons opnemen. Onze experts staan altijd voor u klaar met tips en advies.
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8423 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.