Bernina naalden

Bernina naalden bieden de hoogste kwaliteit voor huishoudelijke naaimachines van elk merk. De kwaliteit van de naald is van groot.

  
Bernina naalden altijd scherp

De naaldpunt is het eerste deel van de naald dat door het materiaal heen steekt. De juiste naaldpunt is bepalend voor een goed naairesultaat. Tijdens het naaien en borduren glijdt de draad meerdere malen en met hoge snelheid door het naaldoog. Daarom is het belangrijk dat de verhouding naald-garen goed wordt gekozen: De draad moet gemakkelijk en precies door het naaldoog heen gaan. Bij fijne stoffen adviseren wij het gebruik van een stiksteekplaat en een stiksteekvoet.

De kwaliteit en de selectie van de naald zijn van groot belang voor de kwaliteit van het naai- en borduurresultaat. Om de naalddikte en het naaldtype te kunnen herkennen, hebben sommige Bernina naalden een kleurcode.
  

Bernina naaimachine naalden

We kunnen u wel vertellen dat u voor naalden van Bernina altijd aan het juiste adres bent bij ons. De naalden van Bernina hebben we altijd in voorraad, aangezien we weten dat de vraag naar deze naalden ook altijd groot is. U moet weten dat deze naalden over de hele wereld verkocht en gebruikt worden en dat Bernina naalden hierdoor bekend staat als misschien wel het merk voor naaimachine naalden. Bernina naalden werken perfect op een Bernina naaimachine. Bernina naalden bestellen doet u op onze site heel eenvoudig. U kiest de naald en de hoeveelheid hiervan die u nodig heeft en u bent al praktisch klaar met uw bestelling!
  

Bernina naalden bij Huissteden

Huissteden is een toonaangevende winkel in naaibenodigdheden. Ongeacht welk naaiproduct u ook nodig heeft, bij ons vindt u het. We staan ook altijd voor u klaar als u een keer advies nodig heeft. Wilt u weten welk product het beste bij u past, of hoe u dit het beste kunt gebruiken? Dan kunt u gewoon contact met ons opnemen. Onze experts staan altijd voor u klaar met tips en advies.
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
4468 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

De bestelling was snel in huis.

 
08-09-2020

In tijden van Corona is naaien een mooie nieuwe hobby geworden. Dankzij Huissteden en had ik binnen 24 uur de juiste benodigdheden binnen

Ze denken met je mee.

 
29-04-2020

De website is een voorbeeld voor veel anderen die deze producten vertegenwoordigen ook in België klaar en overzichtelijk. snelle leveringen.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.