Huissteden voor al uw naaimachine reparaties

Als u op zoek bent naar een goede reparateur voor uw naaimachine, neem dan eens contact op met Huissteden in Barneveld. Wij hebben een naaimachine speciaalzaak, waar u ook een atelier vindt waar meerdere professionele reparateurs voor u klaarstaan. Deze reparateurs kunnen voor u meerdere soorten reparaties uitvoeren, u kunt hier ook terecht voor regulier onderhoud van uw machine. Het is per slot van rekening het beste om te voorkomen dat er een reparatie aan uw naaimachine nodig is. Wij hebben ervaring met de verkoop en reparatie van alle topmerken die er op naaimachine gebied te vinden zijn. Heeft u een naaimachine in Leusden die niet meer zo werkt als hij zou moeten? Dan is Huissteden de plek om uw naaimachine weer te laten maken.

Naaimachine reparatie voor Leusden en omgeving

Er zijn heel wat zaken die mis kunnen gaan met uw naaimachine. Er kunnen problemen zijn met de naald of de naald grijperbaan, de motor kan niet goed functioneren, de naalhouderschroef is afgebroken of de spoelhuls vertoont kuren. Naaimachines zitten tegenwoordig zo ingenieus in elkaar dat er helaas ook heel wat mis mee kan zijn. Vaak is het voor de gebruiker van de naaimachine dan niet meteen duidelijk wat er precies aan de hand is. In een dergelijk geval komt een ervaren reparateur als geroepen! Bij ons worden reparaties altijd uitgevoerd met de merk eigen onderdelen, zodat u zeker weet dat er door verkeerde onderdelen geen nieuwe mankementen kunnen ontstaan.

Uw naaimachine in Leusden bij Huissteden laten maken

U vindt Huissteden in Barneveld. Wij hebben vele jaren ervaring op het gebied van naaimachines en delen onze kennis graag met u. Als u bij ons uw naaimachine reparatie voor Leusden laat uitvoeren, dan krijgt u hier drie maanden garantie op. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan even op onze website, neem telefonisch contact met ons op, of loop gewoon een keer binnen in onze winkel. Wij staan voor u klaar!

   

Huissteden reparatie
Langstraat 96
3771 BJ  Barneveld
Tel: 0342 - 491 591
E-mail info@huissteden.nl

Service- en onderhoud
• Voor het behoud van uw machine is het van belang dat deze regelmatig een goede onderhoudsbeurt krijgt
• Wij staan ervoor dat u het maximale resultaat uit uw machine haalt door het verlenen van deskundige service en onderhoud aan alle merken Lock-, Naai- en Borduurmachine. 
• In onze goed uitgeruste werkplaats wordt door onze mensen vakkundig gewerkt en u kunt rekenen op een adequate reparatie van uw machine tegen de juiste prijs.
 
Onderdelen 
• We hebben nagenoeg de meest voorkomende onderdelen op voorraad. 
• Reparaties worden uitsluitend met originele merk onderdelen uitgevoerd
  
3 maanden garantie na reparatie
• U heeft altijd 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparaties van uw Lock-, Naai- en Borduurmachine 

 

Klant Reviews
1596reviews

99% beveelt
Huissteden aan

Alles goed, snel en netjes afgehandeld!

21-03-2018

Voor het eerst bij dit bedrijf iets besteld via de website. Het gezochte artikel snel gevonden, informatie is duidelijk en overzichtelijk. De andere dag de bestelling in huis.

Fijne site met veel informatie

10-05-2018

Zoeken gaat heel goed, informatie is goed door de website heen gevlochten. Met name bijvoorbeeld met zoeken naar passende onderdelen/accesoires voor machines.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk